Zwart, roze en Isabel Marant bobby’s

Outfit oktober 3bOutfit oktober 3eOutfit oktober 3kOutfit oktober 3iOutfit oktober 3gOutfit oktober 3l

Jasje Esprit (hier in de sale) / top MANGO / jeans ZARA / schoenen Isabel Marant / tas Michael Kors (hier) / muts Comegetfashion / horloge Renard

Zo, ik heb even in een “wat moet ik nu met mijn blog” dipje gezeten de afgelopen dagen. Ik wist gewoon even niet meer wat ik er mee aan moest. Het voelde een beetje alsof ik vast hing of zo en ik voelde me er niet fijn door. Ik besloot zaterdag voor een goede nachtrust te gaan om vervolgens op zondag een mega brainstorm te houden over wat ik nu precies wil. En als ik eenmaal iets wil, dan kan ik het ook niet laten om er meteen aan te beginnen 🙂 Gisteren dus meteen enthousiast naar buiten voor outfitfoto’s en ‘s avonds mijn site op offline om te knutselen aan de layout.

Heel veel is nog niet klaar, maar ik dacht ik zet hem alvast online zodat ik weer lekker blogposts kan delen. Schrik dus niet als er ineens een onverwachte sidebar je beeldscherm in vliegt. En blader vooral nog niet te veel door want een paar pagina’s verderop in mijn blog is het een rommeltje. Gerelateerde artikelen erbij, content in het midden, een mooie header foto… Ga ik zo snel mogelijk fixen!

Tags ,

34 thoughts on “Zwart, roze en Isabel Marant bobby’s”

  1. Moest meteen even spieken toen ik op twitter las van de nieuwe layout. mijn complimenten het past goed bij je en de outfit is zoals gewoonlijk prachtig

  2. Wat een leuke lay out zeg! Ik vind hem heel mooi en je blogposten laden nu heel snel bij mij, yay! Je outfit vind ik overigens echt heel erg leuk! Je jas is echt tof en prachtige foto’s zoals altijd!
    liefs

  3. Wauw Jennie, ik vind je nieuwe lay-out heel erg mooi! De vorige vond ik ook leuk en bij je passen, maar deze is nog net wat professioneler 🙂 Ik vind deze outfit ook erg tof, en wat een prachtige plek om foto’s te maken!

  4. De mobiele versie ziet er niet verkeerd uit! Ik ben zelf ook bezig met veranderingen aanbrengen in m’n blog en ik ben nu op het punt waarop ik eigenlijk spijt heb dat ik eraan ben begonnen haha! Ik vind je foto’s weer eens prachtig! Mag ik vragen waar dit is? Ergens in R’dam? 🙂

    1. Haha erg is dat he.. als ik in die codes zit dan kom ik ook door zoveel emoties. De ene keer bijna janken omdat iets niet lukt en dan 1 minuut later weer helemaal blij “YES” roepen 🙂 Ja dit is in Rotterdam. Bij de Heemraadssingel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.