Woman crush wednesday

Ik denk dat alle meiden wel een girlcrush/woman crush hebben. Ik heb er 6! Sinds kort is op Instagram de hashtag #womancrushwednesday heel populair en het leek me daarom leuk om eens op mijn blog een uitgebreide woman crush wednesday te doen. Hierbij mijn girlcrushes en hun Instagram accounts zodat je ze eventueel ook kunt gaan volgen 🙂

girlcrush_stephclairesmith
Steph Claire Smith is een nog redelijk onbekend model uit Australië. Ze doet vaak modellenwerk voor sport- en lingeriemerken. Ik heb het idee dat zij echt een leuk leven heeft met veel fotoshoots, reizen en leuke dingen die ze doet met haar vriendje.

girlcrush_sincerelyjules
Deze konden jullie denk ik wel raden van mij: Julie Sariñana. Ze is een groot voorbeeld voor mij qua kleding en ze maakt allemaal leuke dingen mee. Ik zou haar zo graag een keertje willen ontmoeten!

girlcrush_romeestrijd
Ik zag Romee een aantal jaren geleden in een tijdschrift waar aanstormende talenten in vermeld stonden. Romee was toen volgens mij 14 jaar en ik vond haar zo mooi. Inmiddels is ze volgens mij 19 of 20 jaar oud en afgelopen week maakte ze bekend dat ze dit jaar mee mag lopen in de Victoria’s Secret show! Hoe gaaf is dat? Ik ben echt blij voor haar.

girlcrush_lorenarape
De Duitse Lorena zie ik ook nog wel meelopen in de Victoria’s Secret show over een jaartje. Ik vind haar echt prachtig. Ik volgde haar op Instagram en vanaf toen zag ik haar ineens overal, ook op Nelly.com bijvoorbeeld.

girlcrush_kenzas
Het zou me niets verbazen als Kenzas wereldwijd girlcrush nummer 1 is. Ze is zo mooi en ze draagt zulke leuke kleding. Mooi figuur, leuk vriendje, perfect.

girlcrush_blakelively
Tijdens het kijken naar Gossip Girl ben ik helemaal fan geworden van Blake Lively. Ze komt altijd heel vriendelijk over en naar mijn idee is ze ondanks alle roem heel normaal gebleven. Een soort girl next door 🙂

Wie is/zijn jouw woman crush? Ik ben benieuwd!

39 thoughts on “Woman crush wednesday”

  1. Haha, hoe grappig! Ik bijna dezelfde woman crushes!! Vooral Blake Lively, Kenza en Lorena zijn mijn favorieten!! Persoonlijk ben ik ook nog helemaal weg van Natasha Oakley en Irina Shayk! Liefs!

  2. Hele mooie dames allemaal al ben ik de laatste tijd een beetje uitgekeken op Blake Lively. Kan het niet helemaal uitleggen maar het is me allemaal een beetje te perfect ofzo, haha xx

  3. Ik kan hier echt naar kijken met mijn mond open. Pff wat een prachtige vrouwen! Ik vind Romee en Lorena zo’n mooie meisjes, ze mogen natuurlijk niet voor niets meelopen in de Victoria’s Secret Fashion Show. Ik kijk al uit naar de show van dit jaar! Leuk artikeltje wel, ik heb niet direct een woman crush, maar als ik mensen tegenkom op foto’s denk ik wel elke keer ‘wauw zij is mooi’ haha 🙂

  4. Mijn girl crushes zijn in ieder geval Lauren Conrad, Blake Lively en Shay Mitchell. Ik heb nog meer girl crushes, maar deze drie dames steken er met kop en schouders bovenuit.

  5. Cara Delevingne is mijn woman crush. Ze is echt ontzettend mooi en helemaal zichzelf. Nu is ze o.a. te zien in de nieuwe Topshop campagne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.