My week in pictures #6

Zondag sliep ik heerlijk in een hotel in Eindhoven, dat was echt zo chill! Ik ging nog even bloggen op de kamer en daarna vooral relaxen.

jenniefromtheblog_hotel
De badkamer was echt luxe, heel de kamer eigenlijk haha πŸ™‚


Er was zelfs een jaccuzzi mΓ©t roze verlichting, hoe cool!


Bij ons op school doen we ieder jaar projecten en dan werk je in teams. Om je team beter te leren kennen moet je daarom een teamuitje doen. Ik zit met alleen maar mannen in een projectgroep dus ik ging gezellig met 5 mannen uit eten, haha!


Woensdag ging ik met mijn huisgenootjes naar de bioscoop want daar was een ladies night. Bij binnenkomst kregen we een glaasje prosecco πŸ™‚

Photo 06-11-13 19 58 15
De film Mannenharten draaide (ik ben niet zo van de Nederlandse films maar deze vond ik echt leuk!) en er werden prijzen verloot. Aan het einde van de avond gingen we naar huis met een leuke goodiebag.


Herfst in mijn huisje! Ik ben nu alweer aan het kijken voor kerstversiering.. ik kan echt niet wachten want ik vind het zo gezellig allemaal!


Misschien heb je wel gemerkt dat het HEEL erg rustig was op mijn blog de afgelopen week. De oorzaak is het bovenstaande: een grote rotopdracht voor school! Ik werd er helemaal gek van. Het nam zoveel tijd in beslag dat ik echt geen tijd en energie kon vinden om te bloggen. Maar inmiddels is het ingeleverd en ik ben weer helemaal terug.


Er kwam onverwachts een heel leuk klein kerstpakketje van New Look binnen, zo cute!

Photo 08-11-13 12 41 34
Na al die tijd regen was het eindelijk weer een dagje droog dus ik kon weer lekker naar school longboarden.


Zaterdagavond ging ik met mijn projectteam van school als tweede uitje naar Rotown want daar trad een bandje op. Het was een erg gezellige avond πŸ™‚

jenniefromtheblog_otto
Ik sta in de Otto blogger top 25 op nummer 8! Vorige week kreeg ik een mailtje van Otto waarin dat bekend werd gemaakt en ik vind het echt leuk πŸ™‚ πŸ™‚ Je kunt de hele top 25 hier zien.


Zondag ging ik met Emilia naar de Ugg lazy afternoon in Rotterdam. We vonden het allemaal een beetje te chique (dat hadden we niet verwacht) maar desondanks was het erg gezellig. We hebben weer leuk bijgekletst!


Onderweg naar de Ugg lazy afternoon was ik een beetje verdwaald. Ik woon inmiddels alweer anderhalf jaar in Rotterdam maar ik verdwaal nog best vaak πŸ˜€ Maar dat zorgt er wel voor dat je weer mooie nieuwe plekken leert kennen, zoals deze!

34 thoughts on “My week in pictures #6”

  1. Gefeliciteerd met je plaats in de Otto blogger top 25! Wat ongelofelijk gaaf zeg!
    Leuke foto’s en ook een leuk overzicht, gave kamer en zo’n roze jacuzzi wil ik ook wel hihi

    Liefs, Lin!

  2. Wat een heerlijke foto’s! Ik vind de ladiesnight altijd zo leuk. De film lijkt mij ook erg leuk moet ik zeggen. Binnenkort maar heen! En wat een mooie hotelkamer, wil ik ook wel weer eens een keer, een fijne hotelovernachting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.