My week in pictures #5

Tijd voor een nieuwe ‘My week in Pictures’ met deze week foto’s van de saladeweek die we in ons studentenhuis hadden, mijn hond die altijd gek doet op foto’s en puzzelen op school.


Deze week hadden we dus saladeweek in ons studentenhuis. Iedere dag aten we een andere creatieve salade. Gewoon om eens wat verschillende salades te testen en om een weekje extra gezond te doen met lekker veel groenten ๐Ÿ™‚

jenniefromtheblog_school
Deze week op school was weer erg nuttig (ahum). Tijdens een les moesten we op school met de hele klas een puzzel op lossen. Lang leve HBO studies!


De dagen worden steeds kouder en het regent steeds vaker, wat het extra lastig maakt om de deur uit te gaan richting de sportschool..


Maar tot nu toe lukt het me! ‘s Ochtends een lesje spinning doen is echt een fijne manier om je dag te starten.

Photo 29-10-13 13 04 50
Al kan ik met het ochtendhumeur dat ik soms heb niet altijd lachen om de grappen van Evert, de spinninginstructeur. Ik heb al zijn lessen inmiddels al een paar keer gedaan dus ik ken de grapjes nu uit mijn hoofd ๐Ÿ˜‰


Nieuwe handschoenen! Ik vind ze zo leuk ๐Ÿ™‚ Ze zijn van de Primark.

jenniefromtheblog_rosbiefsalade
Een van de salades die we deze week aten: rosbiefsalade. Het ziet er misschien een beetje gek uit maar het is echt lekker. Gewoon een salade met veel groenten en rosbief/roomkaas-rolletjes.

jenniefromtheblog_sjef
Sjef doet altijd gek als ik foto’s van hem wil maken, haha ๐Ÿ˜€

jenniefromtheblog_sjef
En als ik samen met hem op de foto ga dan eh.. ja dan gebeurt er dit

jenniefromtheblog_pathe
Ik ging naar de bioscoop met Mei Siu. We gingen naar de film ‘Bad Grandpa’ en we vonden hem echt ontzettend grappig! Bij de Pathรฉ in Eindhoven kun je voortaan zelf popcorn pakken in verschillende smaken. Is dat in alle steden zo?

jenniefromtheblog_nazomersalade
Ik ging dit weekend weer richting Valkenswaard, waar ik door probeerde te gaan met de saladeweek. Mama maakte ciabatta met nazomersalade, die was erg lekker!

jenniefromtheblog_herfst
En vanochtend maakte ik een wandeling met Sjef ๐Ÿ™‚

Wat heb jij deze week allemaal gedaan?

41 thoughts on “My week in pictures #5”

 1. Mijn kast uit elkal gehaald want ik krijg een nieuwe kast! Ik doe daarnaast een los kledingrekje van de Ikea! (dat heb ik natuurlijk van jou!:)) Ik heb ook veel geleerd, het wordt steeds drukker op school! Ik heb ook foto’s gemaakt en artikels getypt.

 2. Aw, lief hondje ๐Ÿ™‚ Bij de bioscoop bij de Spuimarkt in Den Haag (??) kan je ook van die popcorn halen. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik ga het zeker een keertje doen!

 3. Wat een leuke foto’s!
  en mmmm, popcorn in verschillende smaken, heb ik eigenlijk nog nooit gezien!
  Neem altijd de gewone en die zijn al super lekker, haha ;p

  Liefs, Liese

 4. Een leuk overzicht meid! Zo’n slade week lijkt mij ook nommies! En de gekleurde kokers met de popcorn erin spotte ik ook vorige week bij de Pathรฉ in Breda. Super grappig en de kleuren zorgen ervoor dat je alles op wilt snoepen ๐Ÿ™‚ hihi

  Liefs, Linda

 5. Hai Jennie,
  wat leuk dat je zo gemotiveerd blijft om gezond te eten maar ik vroeg me af eet je dan ook nog iets van brood of andere koolhydraten bij je avondeten (zoals de salade) of enkel groenten en vlees/vis/kaas? Groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.