My week in pictures #38

jenniefromtheblog_weekinpictures38a
Ik heb al heel veel verschillende smoothies geprobeerd in mijn leven maar die met banaan, aardbei en sinaasappel blijf toch altijd mijn favoriet!

jenniefromtheblog_weekinpictures38b
Op zondag had ik enorm veel last van studie ontwijkend gedrag. Ik dook de stad in om bij de sale te gaan kijken.

jenniefromtheblog_weekinpictures38c
Ik kocht dit gave shirt bij de Pull&Bear. In dit artikel kun je zien wat ik nog meer allemaal mee naar huis nam.

jenniefromtheblog_weekinpictures38d
Toen ik terug kwam uit de stad ben ik meteen super hard gaan leren. Voor het gemak nam ik ook een stoommaaltijd mee zodat ik niet veel tijd kwijt was aan koken. Deze stoommaaltijd van de Albert Heijn is echt heer-lijk. Het is risotto met pangasiusfilet en groenten.

jenniefromtheblog_weekinpictures38e
Maandag ging ik met Evelien van Cloud9 (daar is mijn Magic Wand van, de haarkruller die ik iedere dag gebruik) lunchen in Utrecht, heel gezellig ๐Ÿ˜€

jenniefromtheblog_weekinpictures38f
Ik nam speltbrood met beenham, echt super lekker. En het zonnetje scheen!

jenniefromtheblog_weekinpictures38g
Daarna ging ik terug naar Rotterdam en meteen door naar de Mediamarkt om een printer te halen. Mijn printer was een jaar geleden kapot gegaan en sindsdien heb ik altijd op school geprint. Maar de printers op school werken vaak niet en ik werd er helemaal gek van.

jenniefromtheblog_weekinpictures38h
Dit is ‘m! Ik ben er helemaal blij mee. Nooit geweten dat ik zo blij kon worden van een nieuwe printer ๐Ÿ˜€ Het is een printer, kopieerapparaat en scanner in รฉรฉn. En ik ben voor een witte variant gegaan omdat dat mooi staat in mijn huisje vol witte meubels.

jenniefromtheblog_weekinpictures38i
‘s Avonds ging ik met mijn huisgenootje Monica, Kim en Guido naar de voetbalwedstrijd kijken. We wilden naar Biergarten in Rotterdam gaan maar het was daar zo druk dat we besloten om op een terrasje te gaan zitten. Ik voorspelde 2-0 en dat werd het ook, yess!

jenniefromtheblog_weekinpictures38j
Dinsdag heb ik de hele dag geleerd, saaai. Ik nam een hele korte pauze om alvast wat zomersetjes samen te stellen.

jenniefromtheblog_weekinpictures38l
Even snel chicken hawaii eten en weer door met leren..

jenniefromtheblog_weekinpictures38k
‘s Avonds had ik echt geen zin meer. Ik besloot er maar een wijntje en een nieuw notitieboek bij te nemen ๐Ÿ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures38m
Woensdagochtend: op naar school voor mijn tentamen. Hij ging gelukkig goed. Ik had te weinig tijd waardoor ik niet alles heb kunnen invullen, maar hetgeen wat ik heb ingevuld daar heb ik een goed gevoel over.

jenniefromtheblog_weekinpictures38n
Daarna snel de trein in met een broodje van La Place, sinaasappelsap en wat tijdschriften. Op naar de Amsterdam ArenA voor het concert van One Direction.

jenniefromtheblog_weekinpictures38o
Ik ging samen met mijn zus. Ze gaat woensdag voor een half jaar naar Nieuw-Zeeland en dit was een afscheidscadeautje voor haar. Altijd als we samen in de auto zitten zingen we met liedjes van onder andere One Direction en 5 Seconds of Summer (het voorprogramma) mee. We kenden niet alle liedjes tijdens het concert maar dat maakt niet uit, het was super leuk!

jenniefromtheblog_weekinpictures38p
Michael van 5 Seconds of Summer had ineens groen haar en dit in combinatie met de blauwe blouse deed ons denken aan…

jenniefromtheblog_weekinpictures38q
de Lemmings! Haha ๐Ÿ˜€ Kennen jullie dat spelletje nog van vroeger? Ik had vroeger helemaal niet in de gaten dat je de pixels zo duidelijk kon zien.

jenniefromtheblog_weekinpictures38r
Na het voorprogramma moesten we behoorlijk lang wachten tot One Direction kwam. We besloten een slushpuppy te halen en die was echt ranzig.

jenniefromtheblog_weekinpictures38s
Jaaaa, daar zijn ze!!


Hierboven een stukje van het optreden. Mijn favoriete liedje Strong!

jenniefromtheblog_weekinpictures38t
Het was echt ontzettend druk, de hele arena zat vol. Er werd de hele tijd gegild en wij gilden en dansten lekker mee.

jenniefromtheblog_weekinpictures38u
Vooral toen het wat donkerder werd was het echt gaaf met alle lichten. Ik vond het echt een leuk concert en de jongens waren ook echt goed live. Ik heb ook best veel meiden zien huilen, zo schattig.

jenniefromtheblog_weekinpictures38zb
De weg terug was echt een ramp. Iedereen ging met de trein dus het station was helemaal volgepropt. We hadden pas laat een trein terug. Mijn zus moest richting Tilburg en belandde per ongeluk in Nijmegen omdat ze de verkeerde trein had genomen. Gelukkig kon ze bij vrienden blijven slapen.

jenniefromtheblog_weekinpictures38v
En ik moest een lang stuk midden in de nacht naar huis lopen want er reden geen trams meer. Maar het was het waard!

jenniefromtheblog_weekinpictures38w
Ik kreeg deze super leuke en handige cadeaus van V&D, heel tof ๐Ÿ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures38za
Donderdag had ik een luie dag na het concert. Eerst even naar school voor een projectbeoordeling (voldoende!) en daarna thuis wat bloggen en een beetje relaxen. Ik kwam dit tegen op Twitter, wauw.

jenniefromtheblog_weekinpictures38x
Vrijdagochtend ย ging ik nog even snoozen met mijn raam open en ineens lag de kat van de buren bij mij in bed. Ik schrok me rot! En de kat schrok omdat ik schrok dus die was zo weer buiten.

jenniefromtheblog_weekinpictures38y
Mooie bloemen!

jenniefromtheblog_weekinpictures38z
Soep van de dag met een biertje ๐Ÿ˜€

jenniefromtheblog_weekinpictures38zc
Gisterenavond was het afscheidsfeest van mijn zus met familie en vrienden.

jenniefromtheblog_weekinpictures38zd
We gingen daarna nog het dorp in en het was super leuk. Het was helemaal niet druk maar er waren wel allemaal leuke mensen die ik al lang niet meer had gezien, heel gezellig.

Vandaag ga ik uitbrakken van gisteren, wat leren, de administratie doen, de WK-wedstrijd kijken in Eindhoven en daarna sushi eten. Fijne zondag!

50 thoughts on “My week in pictures #38”

  1. Hee Jennie,
    Ik ben heeeeel benieuwd naar hoe die koptelefoon bevalt.
    Zou je er misschien een review over kunnen plaatsen? ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.