My week in pictures #29

jenniefromtheblog_weekinpictures29c
Zondag ging ik met Sjef wandelen en toen we weer thuis waren plofte hij meteen neer op zijn matje. Hij had helemaal geen zin meer om te spelen en hij wilde ook niet met mij op de foto, dus toen ging ik maar bij hem op de grond liggen in het zonnetje.

jenniefromtheblog_weekinpictures29a
Druk bezig met mijn eerste uitgebreide DIY! Heb je hem nog niet gezien? Kijk dan hier.

jenniefromtheblog_weekinpictures29b
Dit was mijn look voor Paaspop vorig weekend! Ik droeg mijn nieuwe ketting van Forever21, een oude top van Pull&Bear (die heb ik vorig jaar gekocht geloof ik), shorts met een panty, All Stars en een rood geblokte blouse om mijn middel geknoopt.

jenniefromtheblog_weekinpictures29d
De volgende dag was Sjef gelukkig wel weer blij. Heel erg blij 😀 Ik heb zo gelachen om zijn hoofd op deze foto.

jenniefromtheblog_weekinpictures29e
Woensdagochtend lag ik met knallende koppijn in bed.. Zo raar, want normaal heb ik echt nooit hoofdpijn. Ik ben sowieso vrijwel nooit ziek. ‘s Middags werd dit leuke pakketje bezorgd en dat maakte mijn dag al stukken beter. Van V&D heb ik een picknickset gekregen, super leuk! Er zaten ook nog een zonnebril en een fles prosecco bij maar die ben ik helemaal vergeten te fotograferen. De tas is trouwens een koeltas, echt super handig.

jenniefromtheblog_weekinpictures29f
‘s Avonds voelde ik me alweer een stuk beter en omdat ik me die dag zo nutteloos voelde besloot ik toch maar te gaan sporten.

jenniefromtheblog_weekinpictures29g
En de volgende dag voelde ik me weer zo goed dat ik nog een keer ging! En de volgende dag weer 😀 Ik vind het nog steeds zo raar dat ik van iemand die een hekel had aan sporten ben veranderd in iemand die nu vier, soms vijf keer per week sport. Maar ik ben echt blij dat het zo gelopen is want ik voel me zo veel beter nu.

jenniefromtheblog_weekinpictures29m
Ik zat in een nieuwe trein, zo eentje met een luxe bank. Ik zat zo lekker onderuit gezakt dat ik wel in slaap kon vallen.

jenniefromtheblog_weekinpictures29l
Ik vind mijn zelfgemaakte sleutelhangers echt leuk geworden!

jenniefromtheblog_weekinpictures29o
Ik had mijn lakens gewassen maar die waren ‘s avonds nog niet droog.. en ehh, deze studente heeft maar één set lakens 😀 Ik heb toen zelf maar een constructie gemaakt met mijn IKEA dekentje, mijn gewone deken zonder hoes en mijn fluffy deken. Tijd om een tweede set lakens aan te schaffen..

jenniefromtheblog_weekinpictures29n
Mijn uitvinding van de week: de kipsalon! En jullie vonden hem volgens mij ook allemaal erg lekker. Ik heb echt heel veel foto’s en berichtjes gehad van mensen die het gerecht ook hebben gemaakt. Heb je het nog niet geprobeerd? Zeker doen dan!

jenniefromtheblog_weekinpictures29p
Ik kocht deze fruitdrankjes van Hero met 4 euro korting. Best lekker, maar…

jenniefromtheblog_weekinpictures29q
Later op de dag kreeg ik ineens een of andere allergische reactie. Ik had dit nog nooit gehad en de rest van de dag heb ik geen andere dingen gegeten of gedronken dan normaal. Het enige andere wat ik had gedronken was zo’n fruitdrankje, heel raar. Ik heb ook geen andere crèmes of zo opgesmeerd. Ik heb nog eens gekeken naar de ingrediënten van het fruitdrankje en ik heb niks geks kunnen vinden, maar ik drink het voorlopig niet meer.

jenniefromtheblog_weekinpictures29h
Ik had wat dingen te vieren dit weekend dus ik nam een aantal donuts mee vanuit Rotterdam!

jenniefromtheblog_weekinpictures29i
En Sjef was jaloers 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures29r
Vrijdag kwam ik in een enorme stortbui terecht tijdens het autorijden. Ik wilde uit de auto stappen en naar de deur rennen maar dat ging nogal moeilijk met al mijn spullen. In het kleine stukje van de auto naar de voordeur ben ik echt zeiknat geworden en net op het moment dat ik de autodeur opende begon het ook nog eens te hagelen. Fijn!

jenniefromtheblog_weekinpictures29s
Op vrijdagavond vierden we de verjaardag van vriendinnetje Ana Sofia. Met oranje taart!

jenniefromtheblog_weekinpictures29j
Gisterenochtend werd ik uit mezelf al vroeg wakker en aangezien ik niet meer kon slapen besloot ik te gaan longboarden. Het was echt weer fijn, lekker in het zonnetje langs de weilanden. Ik ben uiteindelijk een uur op pad geweest en toen ik op een weg met strepen reed kon ik het niet laten om de hele weg te zigzaggen.

jenniefromtheblog_weekinpictures29k
‘s Middags ging ik naar Eindhoven met mijn vriendinnen om Koningsdag te vieren 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures29t
We vierden het eerst op het stadhuisplein waar dit grote kasteel stond. Daarna gingen we door naar Strijp en rond 10 uur ging ik weer terug naar huis. Ik was echt gesloopt na deze dag maar ik heb wel heerlijk gelongboard en gedanst!

Hoe heb jij Koningsdag gevierd?

46 thoughts on “My week in pictures #29”

 1. Wat een leuke foto’s! Je koningsdag ziet er erg gezellig uit. Ik vond dat ook altijd zo leuk in Eindhoven. En wat vreemd je allergische reactie. Hopelijk is het helemaal weg nu.

 2. Waauw wat een te gekke diary! En ik word ook zo blij van de lach van Sjef, wat een heerlijke foto en perfecte timing van jou! De laatste foto van Koningsdag vind ik ook super mooi van jullie. Geniet van aankomende week en veel succes. Liefs Dagmar

  1. Die heb ik in Rotterdam bij de metro bij Beurs gehaald, daar zit zo’n soort Dunkin’ Donuts achtig tentje. Binnenkort komt Dunkin’ Donuts weer terug in Nederland trouwens!

 3. Leuke foto’s! Wat raar van de allergische reactie. Niet meer drinken inderdaad. Je donuts zien er daarin tegen dan weer wel heerlijk uit, vooral de roze. 🙂

 4. Wat een leuke foto’s weer!:) ik had alleen een vraagje, hoe doe je dat met speirpijn als je elke dag gaat sporten? Ga je toch gewoon? Ik heb nu namelijk vanaf donderdag al spierpijn en ik weet niet zo goed of het verstandig is om gelijk weer te gaan sporten..hihi

  1. Dankje! Ik heb eigenlijk bijna nooit spierpijn, maar als ik het heb dan is het niet zo erg en dan train ik wel gewoon door, dan is het de volgende dag ook weer weg. Eet je wel de juiste dingen? Veel eiwitten zijn belangrijk 🙂

 5. Wat een leuke week! Die foto van Sjef is echt super super schattig. Altijd leuk hoe blij huisdieren je kunnen maken. Je koningsdag ziet er ook gezellig uit. Ik was lekker in bed aan het uitbrakken van de nacht ervoor, haha 😉

 6. Ik kreeg meteen trek van die donuts! Waar haal je die? Ze zien er heerlijk uit!
  Koningsdag in Eindhoven ziet er leuk uit! Ik was zelf in Alkmaar. Ook lekker gedanst en gebbqt 🙂

 7. Ik was ook in Eindhoven op het Stadhuisplein gisteren, had beetje hetzelfde uitzicht als jij! Jammer dat ik je niet gezien heb!

 8. Leuke foto’s Jennie. Volgens mij heb je weer een leuke week gehad! Wel raar van de reactie op de fruitdrankjes… Die foto met Sjef is erg leuk! Liefs, Janne.

  1. Is niet alleen zonne-allergie, ikzelf krijg dit ook van antibiotica en huidproducten met iets erin waar ik allergisch voor ben… Eigenlijk bij alles waarvoor ik allergisch ben….

 9. Wat is Sjef een schatje! Voor de rest ook leuke foto’s. Ik heb met Koningsdag in de ochtend een wielertocht gedaan van 100 km en daarna met vrienden naar een feest geweest in Heerenveen, tsjah niet echt the place to be maar het was wel gezellig!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.