My week in pictures #27

jenniefromtheblog_weekinpictures27a

Zondag was ik nog in Valkenswaard en toen heb ik lekker veel met Sjef geknuffeld. Hij wordt echt oud en kan alleen nog maar mee naar buiten voor hele korte wandelingen. Zo zielig om te zien. Het voelt ook heel raar want ik ben van hem gewend dat hij altijd vrolijk is en rondspringt. 

jenniefromtheblog_weekinpictures27c
Een bagel met kruidenkaas, zalm en sla. Lekker!

jenniefromtheblog_weekinpictures27s
Ja hoor, weer een lekke band! Ik krijg zo langzaam het vermoeden dat de fietsenmaker om de hoek gewoon iedere maand even een rondje loopt en wat banden lek prikt..

jenniefromtheblog_weekinpictured27m
Deze week was de laatste lesweek van het derde kwartaal. Voor uitstellers als ik is dit de drukste week van de hele periode, want de verslagen waarvoor je zeven weken de tijd hebt gehad moeten ineens worden ingeleverd. Gelukkig heeft mijn team het allemaal gered en hebben ‘mijn mannen’ een hele goede eindpresentatie neergezet. Het was even stressen allemaal maar dat levert ook weer leuke momenten op. Toen het eindverslag klaar was bijvoorbeeld, kwamen we erachter dat we al die 70 pagina’s moesten gaan printen, maar… wie ging dat betalen? Dat liep uit op een steen-papier-schaar-toernooi: altijd de perfecte oplossing voor dit soort problemen. En al helemaal als je het toernooi niet verliest 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures27d
De laatste week van het kwartaal betekende voor mij ook dat ik mijn laatste keer keuzevak had. Nooit meer naar school op de dinsdagavond, yes!

jenniefromtheblog_weekinpictures27n
Dinsdag wilde ik naar mijn laatste keuzevak gaan en net toen ik naar buiten wilde stappen begon het super hard te regenen. Ik ging op zoek naar een paraplu maar het enige wat ik kon vinden was deze paraplu met hagelslagjes van Venz. Nou ja, liever voor schut staan met zo’n paraplu dan verzopen aankomen op school.

jenniefromtheblog_weekinpictures27o
Mijn huisgenootje had weer een keer de Hellofresh box besteld. We hadden deze week drie gezonde maaltijden en alle ingrediënten + recepten werden op maandagavond in deze doos bezorgd.

jenniefromtheblog_weekinpictures27p
Huh, zeekraal? Wat is dat nou weer?

jenniefromtheblog_weekinpictures27e
Hallo!! Ik ben nog steeds op zoek naar de eigenaar van deze buik 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures27f
Woensdag had ik een afspraak in Amsterdam en op de terugweg moest ik op Schiphol wachten tot mijn trein kwam. Wachten op Schiphol is helemaal niet erg vind ik. Ik loop dan altijd even bij de Victoria’s Secret naar binnen.

jenniefromtheblog_weekinpictures27g
Nagellakjes testen voor Fashionista.nl. Dit kleurtje is zó mooi!

jenniefromtheblog_weekinpictures27q
Donderdag ging ik met Kim outfitfoto’s maken achter de Primark en we konden het niet laten om nog even snel naar binnen te gaan. Ik kwam weer veel te veel leuke dingen tegen, waaronder dit shirt.

jenniefromtheblog_weekinpictures27h
Deze flamingo-pyjamabroek ging mee naar huis voor €7.

jenniefromtheblog_weekinpictures27t
Mijn chocolademousse met mango verslaving loopt een beetje uit de hand. Ik eet dit de laatste tijd zo vaak ‘s avonds!

jenniefromtheblog_weekinpictures27r
Een grote doos vol nieuwe producten van Demak up. Die ben ik op dit moment aan het testen.

jenniefromtheblog_weekinpictures27i
Een nieuw notitieboekje van de HEMA klaargemaakt voor gebruik. Hier schrijf ik mijn planning voor mijn blog per week in.

jenniefromtheblog_weekinpictures27u
Oeps.. vergeten te leren voor een tentamen. Dat deed ik snel nog onderweg naar school, zelfs lopend. Gelukkig ging het tentamen gewoon helemaal prima en telt het maar voor 10 procent mee.

jenniefromtheblog_weekinpictures27j
Op vrijdagavond als iedereen staat de dansen in de club breng ik mijn avond door in een andere club.. de sportclub. Veel leuker 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures27k
Gisterenochtend moest ik weer vroeg op want de tentamenweek komt er weer aan. Ik ging snel leren en om 11 uur begon onze tuinopruimdag.

jenniefromtheblog_weekinpictures27w
We zijn met z’n vieren altijd super druk en de tuin laten we daarom maar een beetje achterwege.. Wat zag het er verschrikkelijk uit he? We hebben drie uur lang een hele hoop geplukt en geharkt en nu ziet het er al stukken beter uit. We kunnen in ieder geval weer zitten 😀 Ik heb gisteren denk ik wel 1000 pissebedden gezien. Bij ieder plantje dat ik er uit trok kwamen er wel weer 10 naar boven, zo vies! Nu moeten we alleen nog even de tegels schoon spuiten en wat bloemetjes in de tuin zetten en dan is ‘ie helemaal klaar voor deze zomer.

jenniefromtheblog_weekinpictures27l
Hard werken wordt beloond. We bestelden heerlijke pizza’s en daarna ging ik weer hard door met leren.

En vandaag? Weer leren! Maandag, dinsdag en woensdag heb ik tentamens en daarna heerlijk 2,5 week vrij.

42 thoughts on “My week in pictures #27”

 1. Hahaha, wat is die venz paraplu geweldig! En wat fijn dat je nu nooit meer op dinsdagavond naar school moet, lijkt me ook helemaal niet fijn, zo op een avond… Ik heb deze week ook een gigantische klapband gehad, maar ja, daar vroegen we ook wel een beetje om door met z’n drieën op 1 fiets te gaan zitten… 😀

 2. Wat een leuke foto’s weer! Ik ben nu ook nog diehard aan het leren en ben zooo blij als het donderdag middag is, wanneer ik mijn laatste tentamen heb gehad.. Helaas begint die week daarna voor mij weer gewoon met lessen. Succes aankomende week!

 3. Haha onderweg, lopend, naar school leren en dan ook nog het tentamen halen?! Ik zou heeeel graag willen dat ik die jongen kende van wie die buik is maar helaas pindakaas….

 4. Die paraplu is leuk joh! Niks om je voor te schamen!
  Ik dacht meteen: het regent, het regent, hagelslag van Venz… was ‘t maar zo’n feest 😉
  Ben wel benieuwd naar de DeMakeup producten die je mag testen, spannend!

  Succes met je tentamens! Gaat vast wel goed komen.
  Wat studeer je eigenlijk? (volg je nog niet zo heel lang, dus weet niet alles)

 5. Leuk om te zien en te lezen! En het klinkt misschien een beetje apart ofzo, maar op de pyjama foto kan ik wel zien dat je benen volgens mij wat slanker zijn geworden, klopt dat? 🙂

  Xx Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.