My week in pictures #22


Zondag ging ik weer voor het eerst dit jaar een lang stuk longboarden! Mijn longboard lag nog in Rotterdam dus ik ging op die van mijn zus. Het waaide nog wel erg hard dus ik moest flink doorsteppen.. Maar op de terugweg had ik wind mee en toen ging ik lekker hard vooruit.

jenniefromtheblog_weekinpictures22a
Ik reed langs de weilanden in Valkenswaard. Mooi uitzicht!

jenniefromtheblog_weekinpictures22b
En daarna maakte ik een broodje gezond met eiersalade. Dat had ik al heel lang niet meer gehad. Erg lekker ๐Ÿ™‚


Ik vond deze foto van Sjef ergens ver weg in een map op mijn telefoon. Zo lief <3


Dinsdag ging ik naar het concert van Gavin Degraw in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wauw, wat kan hij goed zingen! Ik was al mega fan van hem maar nu nog meer ๐Ÿ™‚ Als hij nog een keer naar Nederland komt ga ik sowieso weer!

jenniefromtheblog_weekinpictures22d
Ik ging samen met mijn vriendin Bente. Het was steeds te donker in de zaal om een selfie te maken dus we moesten het timen met de snelle lichten die aan en uit gingen, haha ๐Ÿ™‚ Bente bleef daarna nog bij mij logeren.


De volgende dag hoefde ik niet naar school dus ik ging weer sporten.

jenniefromtheblog_weekinpictures22e
En ‘s avonds met mijn huisgenootjes naar de bioscoop. We gingen naar That Awkward Moment, die film met Zac Efron. We wisten allemaal van tevoren niet zo goed waar de film over ging dus we lieten ons verrassen. Ik vond het geen super goede film, maar hij was wel leuk! Er zaten een aantal hele grappige stukjes in maar verder vond ik hem best flauw ๐Ÿ˜€


Ik vond deze foto’s terug (lang leve het bladeren door oude posts op je blog!) van de zomer van twee jaar terug. Deze kledingstukken heb ik nog steeds en ik ga ze dit jaar denk ik weer dragen.

jenniefromtheblog_weekinpictures22f
De mini-haven naast mijn school ๐Ÿ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures22h
Drie paar schoenen rijker in รฉรฉn dag, wow! ‘s Ochtends werden er al twee pakketjes bij mij thuis afgeleverd en ‘s avonds ging ik naar Amsterdam om een paar mooie schoenen uit te zoeken bij Fred de la Bretoniรจre.


Wat was het lekker weer gisteren! En vandaag wordt het nog beter. Ik zag op mijn telefoon dat het vandaag wel 19 graden wordt in Valkenswaard.


Gisteren ging ik met mijn zus ons eerste ijsje van dit jaar eten. Ik ben echt verslaafd aan ijs. Ik kies altijd deze drie smaken (sinaasappel, chocolade en citroen) en ik eet in de zomer soms wel 3 van deze ijsjes per week ๐Ÿ˜€

jenniefromtheblog_weekinpictures22i
In Valkenswaard is mijn oude slaapkamer omgetoverd tot werkruimte / fitnessruimte. Gisterenavond ging ik spinnen terwijl ik de film LOL keek (die met Miley Cyrus). Op deze manier vliegt er zo anderhalf uur voorbij!

En vandaag ga ik mijn opa’s verjaardag vieren, lekker buiten in het zonnetje. Fijne zondag!

40 thoughts on “My week in pictures #22”

 1. Leuk overzicht weer Jennie. Sporten tijdens het film kijken, lekker multitasken, dat doe ik nu voortaan ook, haha. Op die foto van 2 jaar geleden lijk je trouwens behoorlijk op Zoe!

 2. Wat een leuk weekoverzicht Jennie!
  Ik ben vooral een lurker op je blog, maar wilde nu een reactie achterlaten. Al een aantal maanden bezoek ik je blog en lees ik jouw artikelen met plezier.
  Als laatste dingetje: mijn vriend en ik hebben ook genoten, van het concert van Gavin DeGraw.

  Groetjes,
  Madeline uit Amsterdam

 3. Heel leuk artikeltje.
  Ik vind het altijd zo fijn om even weg te gaan in mijn eentje met mijn cruiser, even genieten van het weer enzo.
  Sporten en tv kijken is echt heel slim! Moet ik onthouden, haha.

 4. Toen ik hoorde dat het vandaag in Maastricht wel 21 graden zou kunnen worden, vroeg ik meteen of we naar Maastricht zouden gaan, maar helaas, we zijn thuisgebleven. Maar uiteindelijk maakt het hรฉlemaal niks uit, want hier achterin de tuin is het echt genieten! Ik heb afgelopen ook mijn eerste ijsje alweer gehad, superlekker! Hele leuke diary! ๐Ÿ™‚

 5. Wat tof dat je 3 paar schoenen erbij gekregen hebt. Het was echt heerlijk weer, kan me voorstellen dat je ging longboarden. Dat lijkt mij ook zo tof! Ben alleen bang dat het te hard gaat en ik niet kan stoppen haha.

 6. Wat een heerlijke diary en lekker ijsje! Het mag van mij altijd dit weer zijn, echt super lekker en iedereen straalt gelijk nog meer vrolijkheid uit <3 Love it! Succes deze week Xx

 7. Hele leuke foto’s, Sjef is echt een prachtige hond <3 Die outfit van vroeger is inderdaad heel leuk, en wow Gavin Degraw – vet! Ik wil ook wel een keertje longboarden, nog nooit gedaan (shame on me haha).

 8. Wat leuk, ik wilde ook nog naar Gavin Degraw! Het is uiteindelijk toch Bastille geworden (overmorgenavond), maar nu ben ik toch ietsiepietsie jaloers. Volgens mij is ‘ie super live!

 9. Ik vind je hond echt zo lief eruit zien, haha! Maar ik ben ook naar Gavins concert geweest, vond het ook helemaal te gek! Jammer dat zijn liedjes niet zo vaak op de radio worden gedraaid ..

  Ik wist niet dat je ook was geweest!

  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.