My week in pictures #20


Zondag ging ik met mama en mijn twee zussen sushi eten bij Mint in Eindhoven! Lekker all you can eat met sushirolletjes, loempia’s, gefrituurde garnalen en nog veel meer. Mijn zus Marlies gaat voor een jaar rondreizen in Peru dus dit was een soort afscheidsetentje. Gelukkig gaat ze ook een blog bijhouden dus dan kan ik haar goed volgen tijdens haar reis.

jenniefromtheblog_weekinpictures20a
Eerder die dag ging ik bij mijn oom, tante en nichtjes langs. Hun hondje Nora heeft een puppy gekregen: Teuntje. Ze was nu aan het leren lopen en dat was heel schattig om te zien.

jenniefromtheblog_weekinpictures20b
En gezellig met mijn eigen hondje wandelen! Zondagavond ging ik weer richting Rotterdam.

jenniefromtheblog_weekinpictures20d
En maandagochtend richting Amsterdam. Hierboven zie je het kantoor / de showroom van Danie Bles. Er was die dag een ByDanie-show in het World Fashion Center en samen met een aantal bloggers deed ik mee met een stylingwedstrijd. Daarover kun je morgen meer lezen op mijn blog.

jenniefromtheblog_weekinpictures20c
Hier alvast een sneak peek: de catwalk!


Ik leerde die dag Ovo van Holland’s Next Top Model kennen, ze was zo leuk en gezellig om mee te kletsen 🙂


En kijk hoe leuk: dit ben ik met Nadia. Misschien ken je haar wel van de Andrélonreclame of van Pownews. Zij droeg maandag op de catwalk de set die ik had uitgezocht!

jenniefromtheblog_weekinpictures20e
Dinsdagochtend weer naar Amsterdam. Ik heb echt veel gereisd deze week! Ik ging met mijn projectgroepje van school langs bij Fight Cancer, want wij gaan een evenement voor het goede doel organiseren. Ons idee is goedgekeurd en het gaat een heel leuk evenement worden. Wat het gaat worden houd ik nog even geheim 🙂


Ennn dinsdagavond weer een andere plek: Hoofddorp. Nog heeel even wachten en dan ga ik op mijn blog vertellen over waar we nu steeds over aan het vergaderen zijn op de redactie van Fashionista magazine. Een ding kan ik al wel verklappen.. het wordt heel leuk!

jenniefromtheblog_weekinpictures20h
Op de terugweg was het super druk in de trein. De mevrouw schuin tegenover mij maakte dat niets uit, die deed lekker haar schoenen uit en ging een krantje lezen met haar voeten op de plek naast mij…

jenniefromtheblog_weekinpictures20f
Woensdagmiddag was ik nog een keertje bij Sanoma in Hoofddorp. Nog steeds krijg ik een soort magisch gevoel als ik het gebouw binnen loop.. Dit keer ging ik met de meiden van Blogtoday lunchen en bijkletsen over mijn blog.


Donderdag probeerde ik voor het eerst de gezonde bananenpannenkoekjes. Deze ga ik sowieso nog heel vaak maken 🙂


Lezeres Puck postte deze foto op Instagram. Ze heeft een getekende versie van het recept van de bananenpannenkoekjes gemaakt, hoe leuk! Deze en meer tekeningen van Puck zijn te vinden op haar Instagramaccount @artbypuck.


Met Jan bij het Fred de la Bretonière-event waar ik eerder deze week over schreef.

jenniefromtheblog_weekinpictures20i
Jony vertelde mij tijdens het event dat ze bij Vanilia werkt. Ik vind de winkel er altijd erg leuk uit zien, maar ik was er nog nooit naar binnen gegaan. Daarom gingen we na het event samen eventjes in de winkel kijken. De kleding is echt prachtig! Ik kreeg meteen zin om de hele inhoud van mijn kledingkast te verkopen en om hier allemaal nieuwe items te scoren.


Ik ga met de trein en ik neem mee… 🙂


Van maandag tot donderdag ben ik dus druk geweest met events en afspraken. Dit weekend bleef ik daarom lekker thuis in Rotterdam om te bloggen en om weer te sporten, want daar had ik de afgelopen week niet de tijd voor kunnen vinden.


Gisteren ging ik mijn kamer opruimen, ik had er echt een troep van gemaakt de afgelopen week!

Deze week had ik buiten mijn afspraak bij Fight Cancer geen school. Morgen mogen we weer! Ik vind mijn opleiding heel leuk, maar weken als deze vol afspraken en leuke dingen voor mijn blog hebben stiekem toch mijn voorkeur 😀

43 thoughts on “My week in pictures #20”

  1. Wauw wat een te gekke week vol hoogtepunten én veel reizen. Spannend wat jullie bij Fashionista aan het bedenken zijn, ik ben heel erg benieuwd! Enjoy deze mooie zondag en succes aankomende week Xx

  2. Haha, die vrouw die gewoon haar schoenen uittrekt, zo had ik gisteren een man die ongegeneerd erg onsmakelijk een zak uien chips naar binnen zat te werken. Ik ruik werkelijk bijna niks, maar dat.. Arm meisje die er naast zat. Ik wil eigenlijk ook weer gaan sporten, maar ik houd het voorlopig maar gewoon even bij sit ups! 🙂

  3. Leuk artikeltje, altijd leuk om over je week te lezen 😀 ! Die puppy is zo onwijs schattig, ik heb echt een zwak voor lieve diertjes ^^! Die laatste foto is echt heel leuk, haha, #selfieee 😛 .

    Xjes Femke
    Ps. Ik ben echt onwijs blij met de blogger kalender. Je kan er nu over lezen op mijn blog, misschien vind je het leuk om even te kijken 😀 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.