My week in pictures #16 +winnaars BFF-event


Zondag ging ik de hele dag leren en af en toe tussendoor met Sjef spelen. Ik wilde een leuke selfie maken met z’n tweetjes en daarom lokte ik hem met een van zijn knuffels. Net toen ik hem eindelijk op de goede plek had en de foto wilde maken sprong hij naar achteren. Blijkbaar wilde hij liever stoeien dan op de foto gaan!


Ik kon niet kiezen tussen deze twee showergels. Uiteindelijk ben ik voor de apple pie gegaan omdat ik die nog niet had geprobeerd. De geur was behoorlijk sterk maar wel erg lekker. Vanwege de sterke geur ga ik hem niet dagelijks gebruiken. Ik rook de appeltaart zelfs nog toen ik in bed lag haha πŸ™‚ Meer iets voor wanneer ik een relax-avondje op de bank heb dus!

jenniefromtheblog_weekinpictures16c
Een fulltime studie, heel veel bloggen, sport, allemaal uitgaven door elkaar: ik houd het allemaal niet meer bij! Tijd voor deze chaoot dus om daar verandering in te brengen. Maandag was ik bezig met een groot DIY-systeem voor aan de muur. Hierop kan ik mijn weekplanning zetten (en het weer gemakkelijk veranderen als er iets onverwachts gebeurt), mijn bonnetjes en daarmee mijn uitgaven bijhouden, belangrijke notities vastzetten en nog meer. Het is nog niet helemaal klaar, maar als het zover is dan laat ik het resultaat zien op mijn blog. ‘s Avonds sprak ik weer af met mijn Tindermatch. We gingen bij mij thuis gezellig bijkletsen en wat tv (America’s Next Top model, ik heb ‘m nu al onder de duim πŸ˜‰ )kijken.

jenniefromtheblog_weekinpictures16b
Op dinsdag en op zaterdag is de markt in Rotterdam en daar ga ik sinds kort iedere week naartoe om fruit en groenten in te slaan. Ik drink weer iedere dag smoothies dus het is fijn als dat goedkoop kan. Ik haalde 20 sinaasappels, 3 mango’s, 3 appels en 3 avocado’s voor €4,50. Daar betaal je bij de appie misschien wel meer dan het dubbele voor. Er zitten wel eens wat rotte plekken in het fruit maar dat vind ik niet zo erg want het meeste gaat toch in de blender.


Deze foto maakte ik ook zondag. Dit is denk ik vanaf nu mijn favoriete foto van Sjef πŸ™‚ Hij lijkt hier weer heel jong!

jenniefromtheblog_weekinpictures16a
Woensdag ging ik naar een heel leuk event. Krullen: check. Outfit: check. Tijd voor een snelle selfie en gauw door naar Amsterdam!

jenniefromtheblog_weekinpictures16e
HunkemΓΆller organiseerde in samenwerking met Mooi PR een event ter ere van de nieuwe valentijnscollectie. Dit event werd gehouden op een hele bijzondere locatie. Begin komende week ga ik er meer over vertellen op mijn blog.

jenniefromtheblog_weekinpictures16
Vrijdag ging ik eventjes de stad in om bij de ZARA sale te kijken. Ik heb een aantal mooie items gehaald, waaronder de ketting die ik gisteren postte. De andere items krijg je ook komende week nog te zien.

jenniefromtheblog_weekinpictures16
Helemaal blij met mijn nieuwe ketting πŸ˜€

jenniefromtheblog_weekinpictures16h
Deze week ging mijn artikel over weeksparen online. Wauw, dat zorgde voor een record aantal bezoekers! Een aantal van jullie ging meteen fanatiek aan de slag. Sarah postte deze foto op Instagram, super leuk!


Mijn Nike-collectie! Die is nu nog heel klein, maar ik wil hem dit jaar gaan uitbreiden als dat lukt πŸ™‚

Gisteren viel het nieuwe Blogazine van Fashionista door de brievenbus. Ik sta er dit keer helaas niet in, maar dat maakt niet uit. Ik had in de eerste editie namelijk al een hele pagina voor mezelf! Ik vond het Blogazine weer erg leuk om te lezen. Vooral het interview met Teske vond ik erg interessant. Ik kijk nu al uit naar het derde Blogazine πŸ™‚ Vandaag zou de Blogazine party in Amsterdam plaatsvinden, maar het event is helaas afgezegd. Ik wil de meiden die een kaartje hadden gekocht om naar mijn presentatie te komen super bedanken. Zodra er een andere gelegenheid is waarbij ik kan presenteren of jullie kan ontmoeten dan horen jullie het natuurlijk meteen!

De winnaars van het BFF-event zijn bekend! Hieronder staan de BFF’s die samen naar het event mogen:
– Faria en Danique
– Esmee en Kyara
– Maureen en Merel
– Eline en Mei Siu
– Laura en Mirthe

Gefeliciteerd meiden! Ik stuur jullie zo snel mogelijk een mailtje.
Niet gewonnen? Aranka geeft ook 5×2 kaartjes weg op haar blog!

46 thoughts on “My week in pictures #16 +winnaars BFF-event”

 1. Dieren en niet op de foto willen, daar heeft mijn kat geen last van, haha! Leuk overzicht. En wow, al dat fruit, daar betaal je bij de Appie niet het dubbele, maar zeker het driedubbele voor! Alleen een avocado is al €1,29 volgens mij!

 2. haha, wat toevallig! ik heb net toevallig een artikel online gezet over ‘mijn eerste marktervaring’ en dan lees ik nu net jouw stukje over dat je tegenwoordig veel naar de markt gaat omdat het zo goedkoop is etc.

 3. Leuke diary weer! En wat een goedkoop fruit heb je gehaald zeg! Avocado’s en mango’s hebben wij eigenlijk alleen in huis als we tortilla’s gaan maken, omdat het anders gewoon een beetje te duur is, maar als wij zo’n markt hier hadden wist ik het wel!

 4. Super handig dat weekschema, ik ben daarvoor veel te lui, dan houd ik het 1 week bij en daarna denk ik laat maar, haha. Sjef is lief! Ik heb op dit moment 5 paar nike’s, whoops!

 5. Jennie, meid, ik vind dat je straalt op je foto’s! Je ziet er erg gelukkig en gezond uit. πŸ˜€ Ben wel een beetje jaloers op je mooie Nike’s, wat een mooie kleuren. Leuk dat je zo’n fijne week hebt gehad!

 6. Leuke foto’s binnenkort ga ik ook die DIY maken van die weekplanning. Zo heb ik ook een beter overzicht in plaats van dat ik het in mijn agenda doe.

  Liefs, Jet

 7. Al is je collectie bescheiden, ben wel jaloers op je nikies! Ik heb zwarte lunarglides, die panterprint krijgen wanneer er licht op schijnt, maar zulke vrolijke kleurtjes zijn eigenlijk nog leuker!

 8. Ik ben ook aan het ‘weeksparen’, maar dan dat ik elke week 2 euro opzij leg. Want ik heb niet superveel zakgeld e.d. πŸ˜‰ En op het einde van het jaar heb ik dan heel wat centjes, hoop ik hahaha! Verder vind ik dat je er altijd zo leuk uit ziet en leuke dingen koopt, dus ik vind het superleuk om je foto’s te zien. En Sjef is ook een leukerd, aaah! Liefs!

 9. Leuk om te zien! Ik vind je pantoffels zo geweldig!!
  Gefeliciteerd voor degene die naar het BFF-event gaan! Ik geef op mijn blog ook kaartjes weg, voor de meiden die niet gewonnen hebben…

 10. Hey Jen,

  Je hebt echt een super leuke blog! Ik volg je nu al ongeveer anderhalf jaar en moet zeggen dat je er echt in gegroeid bent. Ik wens je heel veel geluk dit jaar.

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.