My week in pictures #14


Een tijdje geleden dronk ik iedere dag een smoothie maar op de een of andere manier ben ik daar toen mee gestopt. Sinds deze week heb ik het weer opgepakt. Ik had op de markt een hele hoop fruit en groenten gekocht zodat ik de hele week smoothies kon maken. Deze smoothie is gemaakt van 2 sinaasappels, 1 banaan, 1 mango en 1 golden kiwi.


Helemaal blij met mijn nieuwe kitty-trui die je deze week al een paar keer voorbij hebt zien komen op mijn blog!


Ik las dit feitje in de nieuwe Fashionista Magazine en toen moest ik wel even lachen. Wat zou jij kiezen??


Woensdag ging ik met Jan uit eten bij Vapiano en daarna gingen we naar het ilovefashionbloggers event. Er waren heel veel bloggers en er was een wijnproeverij dus dat was super gezellig. Ik heb echt een leuk avond gehad toen!


Allemaal bloggers bij elkaar bij BoCinq!


De wijn voor de wijnproeverij wordt hier ingeschonken. Ondertussen kon ik lekker bijkletsen met een aantal bloggers die ik al een tijdje niet meer had gezien en ik kon eindelijk een aantal bloggers die ik via het internet ken in het echt zien.


Ik kwam dit hondje tegen op Weheartit. Hoe schattig?! Later wil ik echt een puppy als deze halen. Zo eentje die dan samen met mijn kind opgroeit en dat ze dan beste maatjes worden, haha πŸ™‚


Mama vindt de smoothies die ik maak er altijd vies uitzien(zelfs als het sinaasappel-banaan-aardbei-smoothies zijn!) want het doet haar volgens mij aan babyvoeding denken. Deze week maakte ik voor het eerst een smoothie met spinazie en die zag er Γ©cht ranzig uit, dus ik stuurde hem door naar haar.


Ik ben vijf dagen op een rij gaan trainen in de sportschool! Spinning, krachttraining en pilates heb ik gedaan. Een keer zelfs alle drie die dingen in 1 ochtend. Gisteren nam ik daarom even een rustdag maar vandaag ben ik weer gewoon in de sportschool te vinden. Ik kan steeds meer gewicht aan en ik vind het ook gewoon leuk om te gaan. Gelukkig heb ik ook geen last van spierpijn!


Samantha maakte een Jennie-koekje voor mij, echt grappig. Vind je dat ‘ie lijkt? πŸ˜€


Op vrijdagochtend had ik de hele spinningzaal voor mezelf. Fijn, want nu kon ik eindelijk weer een keer op de fijnste fiets zitten. Heel veel fietsen hebben een zadel dat loszit of de riempjes bij de pedalen werken niet. Er is 1 fiets die nog helemaal perfect is en die staat ook midden voor het scherm. Daar aast iedereen altijd op!


Vrijdagavond ging ik met Lotte naar een feestje in Perron (Rotterdam) en Rosalie, haar vriend en een vriendinnetje waren er ook. Het was echt mega druk omdat er die avond gratis entree was, maar het was wel heel leuk.


Gezellig! πŸ™‚


Gisteren ging ik met Samantha en Janneke naar Soof in de bioscoop. Ik vond het een hele leuke film en ik begin Nederlandse films ook steeds meer te waarderen nu! Eerst had ik er altijd een hekel aan maar nu kijk ik ze steeds vaker.


Yes, weer een nieuwe filmposter gescoord voor in onze gang! Dit leek ons de perfecte plek voor de nieuwe poster.

Hoe was jouw week? En ehh, wat zou jij kiezen? De wortelkanaalbehandeling of je social media opgeven (foto 3)?

37 thoughts on “My week in pictures #14”

  1. Ten eerste, petje af -ik heb stiekem niet eens een petje op, staat me voor geen meter- dat je zo vaak bent gaan sporten en dat je veel smoothies drinkt! Super! Een wijnproeverij, jeetje. Daarvoor moet je toch verstand hebben van wijn? Ik proef stiekem denk ik het verschil helemaal niet. Oeps! Het ziet er wel heel gezellig uit! En gelukkig was het dat ook! En je Jennie koekje is echt heel lief, hahaha. Ja echt, dat zeg ik over een koekje! Het is gewoon zo! Ik ben weer benieuwd naar de komende week! Ik vind dit echt altijd onwijs leuk om te lezen en te zien! Liefs, Stella.

  2. Leuk om al je foto’s weer te zien! Wat goed dat je vijf keer naar de sportschool bent geweest, ik zou het je echt niet nadoen. Ik ga morgen een abonnement afsluiten bij de sportschool, dus ben benieuwd hoe het mij zal vergaan πŸ˜‰ En wat een schattig koekje, hij lijkt echt PRECIES op je, haha! Liefs, Nicole

  3. Leuke foto’s! Ik heb gisteren ook weer m’n eerste smoothie gemaakt, die komt vanmiddag online hihi. Heb me ook voorgenomen om er nu veel meer te drinken, want het is toch ook echt onwijs lekker!! ^^

  4. Aah wat een heerlijke week en wat goed dat je zo sportief bezig bent! Dat werkt stiekem ook erg motiverend en wat een heerlijke smoothies! Oei moeilijke keuze eigenlijk haha, maar ik sla die wortelkanaalbehandeling Γ©cht veel liever over… πŸ˜‰

  5. Wat een leuke foto’s, die bloggermeeting ziet er tof uit!
    Je moeder heeft trouwens wel een beetje gelijk dat smoothies altijd op babyvoeding lijken haha, maar ze zijn zΓ³ lekker. πŸ™‚

  6. Wow wat sport je veel! Ik sport normaal gezien ook elke dag maar nu meestal telkens met eenr rustdag tussen… Maar ik ga terug wat vaker proberen sporten haha πŸ™‚ en drink je de smoothies dan echt als middagmaal ofzo of eerder als 4uurtje ofzo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.