My week in pictures #13


Met deze wil ik graag even beginnen: zaterdag was het nog 167 dagen tot de zomer! Dat is lang voor degenen die er heel erg naar uitkijken en kort voor degenen die net als ik nog hard willen gaan werken aan een bikini body, haha. Maar dat kunnen we wel aan!

jenniefromtheblog_weekinpictures
De oliebollenkraam bij ons in de straat had dit jaar weer de prijs voor beste oliebollenbakker van Nederland gewonnen en dat was te merken! Ik liep richting de tram en toen zag ik deze enorm lange rij bij de kraam staan.

jenniefromtheblog_weekinpictures
‘s Avonds vierden we met een aantal vriendinnen bij Manon thuis nieuwjaar. Iedereen had lekkere hapjes meegenomen πŸ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures
Het was een hele gezellige avond!

jenniefromtheblog_weekinpictures
Ik had nog nooit een kurk van een fles champagne af ‘geplopt’ en aangezien ik dat altijd al een keer wilde proberen ging ik ervoor. De fles ging maar niet open en ik dacht dat de druk er al vanaf was. Ik ging maar een beetje aan dat ding wrikken en ineens vloog de kurk super hard in het gezicht van Mei Siu, oeps!! Gelukkig deed het niet heel veel pijn en gingen we met de slappe lach het nieuwe jaar in πŸ™‚


Na een glaasje champagne gingen we buiten naar het vuurwerk kijken. En natuurlijk hadden we net als vorig jaar weer sterretjes!

jenniefromtheblog_weekinpics
Mei Siu, Manon en Bente πŸ™‚

jenniefromtheblog_weekinpics
Daarna nog even snel de haren en make-up bijwerken en toen zijn we uitgegaan in Valkenswaard.


De volgende dag hadden we een nieuwjaarsborrel bij mijn tante thuis. De kat van mijn nichtje Bo is zo lief. Hij wilde de hele middag knuffelen en geaaid worden. Ik wil ook een kat!

jenniefromtheblog_weekinpics
Ik bestelde trouwens ook nog kaarten voor The 1975 en Gavin Degraw!! Ze komen beide naar Nederland in maart en ik kan nu al niet meer wachten.


Ik zette mijn tips voor een gezond 2014 online. Volgens mij hebben jullie ‘gezond leven’ allemaal als goede voornemen want er was een record aantal mensen tegelijk online op mijn website. 1 februari, wanneer er een maand voorbij is, ga ik eens checken hoe het bij jullie gaat πŸ™‚ Dan komt er een nieuwe post vol motivatie zodat je het zeker weten volhoudt!

46 thoughts on “My week in pictures #13”

  1. Leuke foto’s met oud en nieuw! En wat een mazzel dat je bij de nummer 1 in de buurt woont, wij hebben ze bij de nummer 2 gehaald (ook in Rotterdam), hihi πŸ™‚

  2. Leuk foto’s weer! En ik moest wel lachen toen ik zag nog 167 dagen tot de zomer, want dan weet ik dat ik gelukkig niet de enige ben dat aan het aftellen is. :p

  3. Echt leuke foto’s van oud en nieuw! Vooral die waar je de slappe lach hebt πŸ˜›
    Ik vond je motivatie post over fitness heel leuk en kan niet wachten tot de volgende ! Wanneer komt eigenlijk de antwoorden van je Q&A (van een tijdje geleden) online? of heb ik die over het hoofd gezien misschien? ik had zelf ook een vraag gesteld namelijk ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.