My week in pictures #11

jenniefromtheblog_weekinpictures
Kerst is zo leuk!! Ik heb mijn kerstboompje weer uit de berging gehaald en alles versierd. Mijn hele kamer hangt vol met kerstlampjes en er staan overal kaarsjes. Ik denk dat ik het na kerst nog een hele lange tijd zo laat 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Maandag ging ik met Janneke naar het stadhuis in Rotterdam want daar deelde de H&M 3.000 gratis giftcards uit met een waarde van €5 tot €450! De rij was lang maar gelukkig ging het allemaal super snel. We hebben ongeveer 5 minuutjes in de rij gestaan.


Super blij met m’n giftcard! Je kon niet meteen zien wat er op stond want dat moest je in de winkel laten checken. Bij mij stond er €5 op, helaas niet de €450, maar dit is natuurlijk ook mooi meegenomen. Vooral omdat er nu sale is!

jenniefromtheblog_weekinpictures
Gezellig met de peercoaches eten bij de Mc Donalds 🙂 We hadden allemaal een Happymeal genomen omdat Guido de mariopoppetjes verzamelt, haha!

jenniefromtheblog_weekinpictures
Yasmine schreef op haar blog een artikel over haar favoriete blogs en ik stond ertussen, super lief! Dankjewel Yasmine 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Deze week hadden we op school een erg interessant hoorcollege van Brenno de Winter. Hij heeft een tijdje geleden de OV-chipkaart gehackt en hij weet heel veel te vertellen over hoe het nu zit met de privacy van tegenwoordig.


Even wat ‘me-time’ 😀 Lekker op de bank met een dekentje, konijnensloffen, warme choco, een gezichtsmasker en een goede film.

jenniefromtheblog_weekinpictures
Donderdagavond: een outfit uitzoeken voor het kerstdiner van vrijdag!


Ik had mijn outfit al snel gevonden. Het is een van mijn lievelingsjurkjes van Motel Rocks geworden 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Voor het kerstdiner hadden we de taken verdeeld: Samantha het voorgerecht, Janneke het hoofdgerecht, ik het nagerecht en Monica de versiering. Ik stond vrijdagmiddag in de keuken met heel veel lekkere dingen, m’n laptop voor de instructievideo en de radio aan op Skyradio.


Ik maakte de Tiramisutaart van de Allerhande! Het was helemaal niet moeilijk om de taart te maken en ik vond het heel leuk om te doen 🙂


Mijn kamer werd verbouwd voor het kerstdiner. Mijn bed was omgedraaid zodat er ruimte genoeg was voor een tweede tafel. We zijn met vier huisgenoten en iedereen moest een date meenemen. Ik vond het net als vorig jaar weer heel erg gezellig!

jenniefromtheblog_weekinpictures
Mo had super schattige pinguins gemaakt van olijven, wortel en roomkaas. Ze had ook nog kerstboompjes gemaakt met onze namen er op zodat we wisten waar we moesten gaan zitten. De dates tegenover elkaar!

jenniefromtheblog_weekinpictures
De taart was echt goed gelukt! Hij was heeeel lekker en ik ga hem zeker nog een keertje maken!

jenniefromtheblog_weekinpictures
Na het driegangen-menu speelden we als afsluiter van de avond Stef Stuntpiloot. Het was echt een hele leuke avond en ik kijk nu al uit naar het kerstdiner van volgend jaar 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
En gisteren lagen Janneke en ik brak op de bank naar John Tucker Must Die (een van mijn lievelingsfilms) te kijken.

Vandaag ga ik nog even de stad in voor de állerlaatste kerstcadeautjes. Wat ga jij vandaag doen?

56 thoughts on “My week in pictures #11”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.