We gaan toch niet naar de Dominicaanse Republiek…

De afgelopen vier dagen zijn echt raar geweest. Op maandag postte ik super blij dat we met Hoop It Yourself naar de Dominicaanse Republiek zouden gaan in april. Helemaal happy en klaar om me deze week bezig te houden met dingen als inentingen en het kopen van een nieuwe bikini. Nou, dat is toch even anders gelopen. Nadat ik het nieuws dat we zouden gaan online had gezet werd ik van verschillende kanten gewaarschuwd voor eerdere rare praktijken van de organisatrice van het evenement. We zijn van mening dat ieder verhaal twee kanten heeft dus een onderzoekje volgde. Ze had ons een bevestiging van onze vlucht (waar wij een deel van hebben betaald) gestuurd dus voor ons was het vrij logisch om de vliegmaatschappij even te bellen om het te checken. Onze gegevens bleken daar helemaal niet bekend te zijn. We hebben haar gevraagd het geld terug te storten en ze zei dat ze het zou doen maar dat heeft ze natuurlijk niet gedaan. Inmiddels weten we dat er meer ‘slachtoffers’ zijn en dat we kunnen fluiten naar het geld. Dit is het verhaal in grote lijnen en ik ga verder niet op de details in.

Ik voel me echt een beetje een sukkel dat ik er in ben getrapt. Ze was zo aardig en had op alle vragen die ik had altijd meteen een uitgebreid antwoord. Ik heb de flyer en de contactgegevens meteen van mijn site gehaald en iedereen die ook maar iets had gereageerd waaruit bleek dat er interesse was in deelname aan het evenement heb ik meteen gewaarschuwd. Dat vind ik ook het naarste aan dit verhaal: dat iemand probeerde om via mij anderen te bereiken. Hoewel ik het natuurlijk echt niet in de gaten had voel ik me gewoon stom. Ik ben in ieder geval blij dat er mensen zijn die meteen zo snel gereageerd hebben en daar ben ik ze ook super dankbaar voor.

Hier laat ik het bij. Er is zo’n 99% kans dat ze meeleest en dat is een gek gevoel, maar ik vind dat ik er toch wat over moet plaatsen om jullie op de hoogte te houden en eventueel mensen die het mailadres nog hebben opgeslagen om later contact op te nemen over het evenement te waarschuwen.

We konden hier wel in blijven hangen maar daar schieten we ook niets mee op. Dit is natuurlijk even rot maar we hebben besloten ons weer te focussen op de leuke dingen die er gaan komen. We mogen bijvoorbeeld voor een groot merk een weekend op Texel hoelahoepen, staan binnenkort met onze hoepels op de Swan Market en we hebben ons eerste interview voor een tijdschrift gepland staan. Hopen dat we hierdoor deze nare week snel weer vergeten!

92 thoughts on “We gaan toch niet naar de Dominicaanse Republiek…”

 1. Jee, wat naar en vervelend! Dat mensen dit doen, ik snap het echt niet! Goed dat jullie je gaan focussen op de leuke dingen die nog op de planning staan! & voel je niet stom want dit had echt iedereen kunnen overkomen <3

 2. Wow, dat is balen zeg! Hopelijk kan je je geld toch nog op één of andere manier terug krijgen… Zo onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zoiets raars doen. Gelukkig heb je wel andere leuke dingen op de planning staan dus veel geluk daarmee!

 3. Wauw, wat ongelooflijk stom Jennie! Ten eerste omdat je kan fluiten naar je reisje en ten tweede dat mensen je gewoon zo voor de gek houden. Ik denk dat het iedereen kan gebeuren, hoor. Soms lijkt alles helemaal te kloppen en dan trap je er zo in.

 4. Wat moet dat een rot ervaring geweest zijn zeg! Kan je haar niet aangeven?
  Ik begrijp echt niet dat sommige mensen dit doen, bizar.

 5. Jeetje wat rot. Naar als mensen zo misbruik maken van je vertrouwen. Maar gelukkig werd je nog redelijk op tijd gewaarschuwd. Jammer hoor..

 6. Oh jee! Wat is me dit allemaal. Vind ik heel erg jammer voor je.
  Je hoeft je zeker geen sukkel te voelen, daar kan je helemaal niets aan doen Jennie.
  Streep er onder en je succes verder opbouwen. Je bent goed bezig!
  Good luck!

 7. Jeetje, wat rot! Sommige dingen zijn blijkbaar te mooi om waar te zijn. Ik hoop eerlijk gezegd wel dat je er even goed werk van maakt je geld terug te krijgen, want dit kan echt niet Jennie! Succes! X

 8. Nou ja zeg! Wat vervelend zeg! Hoe verzint iemand het heh..
  Maar gelukkig komen er nog een heleboel leuke dingen voor jullie aan! Want wat gaan jullie ontzettend goed! En dit is nog maar het begin, meiden! 😀 😀

 9. Jeetje wat balen… Ik ben laatst ook opgelicht, op marktplaats, voor een minder hoog bedrag maar toch: het idee is hetzelfde. Het is jammer dat je je er van bewust moet zijn dat mensen je op zo’n kinderachtige manier proberen te zieken, maar het is niet anders… Gelukkig komen er nog heel veel leuke dingen aan 🙂 X

 10. Neeeee wat balen! Maar, je verteld dat meerdere mensen hier slachtoffer van zijn geworden, dan zou ik er wel werk van gaan maken als je haar (echte) naam en contactgegevens hebt. Misschien is het een idee dit eventueel met meer slachtoffers te doen? Niet geschoten is altijd mis! Nu extra gaan genieten van alle andere leuke dingen die jullie al bereikt hebben

 11. Bah, wat vervelend! Het klonk als zo’n mooie droom. Ontzettend jammer dat dit op zo’n manier gedaan wordt.. Gelukkig staan er nog mooie dingen op de planning, geniet ervan! x

 12. Hè bah, wat vervelend dat dit gebeurd! Gelukkig hebben je volgers je goed geholpen (en jij daarmee ook weer anderen). Zoals je zelf al zegt: foxus op de leuke dingen die komen gaan! Ik wens je nog een fijn weekend lieve Jennie! Kus, Lonneke

 13. oh jeetje jennie wat naar! maar voel je niet slecht een goede opligster kan iedereen voor de gek houden en het had allemaal nog dramatischer kunnen uitpakken, focus je gewoon op alle andere leuke dingen!
  xx ish

 14. Wat ontzettend vervelend en heftig dit! Wel heel goed dat jullie je nu focussen op de goede dingen, inderdaad snel weer vergeten. Heel veel succes met de rest!

 15. Wat vreselijk zeg, en wat erg dat mensen over het succes van een ander zo proberen geld te verdienen. Goed dat je het wel deelt, hoe meer mensen het weten hoe minder erin worden geluisd. Sterkte met de opgelopen schade in ieder geval.

 16. Ik vind het echt heel erg voor je dat het niet doorgaat, zeker omdat je je er zo op had verheugd! Maar je moet je echt niet dom voelen, jij wist het niet en het zou iedereen kunnen overkomen! Ik ben er zeker van dat je nog veel andere kansen zal krijgen in je leven xxx

 17. Wat een ontzettend nare situatie. Gelukkig zijn jullie er nog enigszins op tijd achter gekomen, zodat je nu mensen kunt waarschuwen en je niet -bij wijze van spreken- al op het vliegveld staat. Toch vind ik het heel rot voor jullie, maar er komen vast veel mooie kansen die wel succesvol zullen zijn!

 18. Jemig wat een rot situatie! Ik snap niet dat mensen zoiets kunnen doen, puur & alleen om geld te verdienen. Dit is typisch een geval van; ik hoop ontzettend dat ze dit 10x zo hard terug krijgt.. Je hoeft je echt niet dom te voelen, kan de beste overkomen & ik weet zeker dat jullie nog heel veel andere leuke dingen te wachten staat!

 19. Jeetje wat naar voor je meis! Voel je vooral niet stom dat je er in ben getrapt, dit had iedereen kunnen gebeuren. Ik vind het juist van hun super gemeen, ik snap niet dat er mensen zijn die zoiets kunnen doen!

  XO

 20. Wat ontzettend vervelend Jennie! Voel je niet stom dat je erin bent getrapt, want ik denk dat iedereen dit had kunnen gebeuren.. Ik vind het wel echt heel rot!

 21. Jeetje Jennie, wat ontzettend vervelend nieuws zeg!
  Ik weet zeker dat je webshop er alsnog wel gaat komen!
  Het heeft echt enorm veel potentie en hoe dan ook gaat dat tot zijn recht komen.
  Voel je niet stom hoor! Dit kan iedereen gebeuren maar balen is het wel.
  Liefs Lonneke

 22. Wat ontzettend akelig als je op zo’n manier voor de gek wordt gehouden! Schaam je niet voor je goedgelovigheid hoor, die siert je juist. Keiknap hoe je daarna actie hebt ondernomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.