Wat deed ik 1, 2 en 3 jaar geleden rond deze tijd?

Dat is nu het leuke aan het hebben van een blog: je kunt makkelijk terugbladeren in je verleden. Zeker na een paar jaar, als je misschien wat dingetjes alweer vergeten bent, is het leuk om eens terug te kijken naar wat je eigenlijk allemaal hebt meegemaakt. Dat is precies wat ik in deze blogpost ga doen. Ik ga eens terug kijken naar wat ik 1, 2 en 3 jaar geleden rond deze tijd aan het doen was. Kijk je mee? Misschien herken je nog wel wat dingetjes als je mij al lang volgt. En anders is het misschien ook wel leuk om eens te zien hoe ik toen was, als je me toen nog niet kende.

Terug in de tijd 3
Drie jaar geleden

Toen kwam ik rond deze tijd in Rotterdam wonen. Na achttien jaar opgroeien in Brabant was het tijd voor mij om op mezelf te gaan wonen. Ik had net mijn VWO-diploma gehaald en ging naar Rotterdam voor mijn studie. De zoektocht naar een kamer ging bij mij erg makkelijk. De eerste kamer waar ik op had gereageerd op Kamernet werd het meteen. Ik kwam terecht in het huis waar ik nu nog steeds woon, maar wel in een andere kamer. Inmiddels ben ik naar een wat grotere kamer in dit huis verhuisd. Hierboven zie je foto’s van hoe mijn vorige kamer er uit zag. Helemaal trots op mijn inrichting die ik betaald had met het geld dat ik bij Lingo had gewonnen 🙂

Terug in de tijd 4
En dit is hoe ik er toen uit zag! Ik droeg (en draag nog steeds eigenlijk) mijn haren altijd los en weet nog dat ik het echt een ding vond om deze haircuff te dragen. Wat had ik trouwens lange haren toen. Een maand later heb ik het er af laten knippen. Ik blogde toen trouwens nog in het Engels. Gek om terug te lezen!

Terug in de tijd 5
Ik bezocht toen letterlijk alle events waar ik voor uitgenodigd werd en schreef daar vooral veel over. Oh, en rond deze tijd was een van mijn eerste grote publicaties in een tijdschrift. Ik mocht in de Fashionista mijn outfits van die zomer laten zien en wat over mijn kledingstijl vertellen.


Terug in de tijd 6
Twee jaar geleden
Zo zag ik er twee jaar geleden uit! Ik was inmiddels een jaar student en wat aangekomen. Ik vind dat je dat goed op deze foto kunt zien. Ik moest erg wennen aan het nieuwe patroon van leven. Na school boodschappen doen, koken, afwassen. De tijd vloog voorbij dus ik at vaak pasta want dat was lekker, simpel en snel klaar. Sporten deed ik nauwelijks want ik had er een hekel aan.

Terug in de tijd 7
En vanaf toen was daar ook de omkeer. Ik kreeg een samenwerking met Kelloggs waarin ze mij stimuleerden om meer te gaan sporten en gezonder te gaan eten. Van hen kreeg ik toen ook mijn eerste longboard cadeau! Ik dacht trouwens dat ik al drie jaar aan het longboarden was, maar ik kom er nu achter dat dat er blijkbaar ‘maar’ twee zijn 🙂 Ook startte ik in oktober met de wekelijkse My week in pictures, wat ik nu nog steeds doe.

Terug in de tijd 9
Toevallig ging ik weer rond dezelfde tijd verhuizen. Naar een andere kamer in hetzelfde huis dus, waar ik nu nog steeds woon. Ik zag dat mijn kamer behoorlijk veranderd is sinds de laatste roomtour dus daar zal ik binnenkort eens een update van doen!

Blogtoday
Een jaar geleden
Een jaar geleden begon ik in september aan mijn stage bij Sanoma. Ik ging een half jaar lang het Blogtodayteam versterken wat echt een super tijd was. Ik heb daar zo veel geleerd over samenwerkingen tussen bloggers en bedrijven. Op mijn laatste stagedag werd ik verrast met de vraag of ik als freelancer wilde blijven. Heel cool! Ik doe nu nog steeds af en toe opdrachten voor Blogtoday en ik ga er waarschijnlijk ook afstuderen.

Terug in de tijd 8
En dit was ik dus in september 2014. Wat een verandering met het jaar ervoor he?

Heel leuk om weer eens terug te kijken naar wat er rond deze tijd een paar jaar terug gebeurde in mijn leven! Ik blog inmiddels alweer bijna vijf jaar en wilde eigenlijk vijf jaar terug kijken, maar die foto’s deden het helaas allemaal niet meer.. balen. Vanaf nu dus even alles goed opslaan voor als ik dit over een paar jaar weer wil doen!

44 thoughts on “Wat deed ik 1, 2 en 3 jaar geleden rond deze tijd?”

 1. Super leuk om dit eens op te zoeken en te delen! Wat kan er toch veel veranderen in drie jaar tijd. Ik ging drie jaar geleden ook op kamers, grappig (maar dan in Utrecht)! Wat fijn trouwens dat je al die tijd nog steeds in hetzelfde huis woont! 🙂

 2. Wat leuk om te zien! Ik volg je nog niet zo lang dus ik vind het wel leuk om wat over vroeger te lezen 🙂 Wat zag je eerste kamer er trouwens prachtig uit zeg! Heel leuk ingericht! Ben benieuwd naar de room tour van hoe het er nu uitziet.

 3. Wat leuk om te zien en lezen zeg! Ik volg je ook alweer lang, bijna 3 jaar denk ik, wauw! Ik vind het heel leuk om zo te zien hoe iemand als persoon ook echt is veranderd. Ik weet nog dat ik hier bij het Ecco event laatst aan moest denken, het viel me toen namelijk op dat je in je gezicht en overkomen voor mijn gevoel wat volwassener was geworden en als ik nu het verschil met de foto’s enzo zie, dan zie ik dat ook. Oh enne, het staat je goed hoor, het volwassen zijn haha 😉

  Ik ben benieuwd naar volgend jaar, haha!

  xx Alex

 4. Zo leuk om dit terug te lezen! Ik volg je blog pas sinds januari dit jaar, dus nog niet heel erg lang, maar je blog is wel zeker uitgegroeid tot één van mijn favoriete blogs om te lezen.
  Ik vind het trouwens zo knap hoe je jezelf hebt ‘getransformeerd’ (als in: gaan sporten en gezonder eten), dat wilde ik nog even zeggen 🙂

 5. Wat een ontzettend leuk artikel! Ik kwam het artikel tegen op Twitter en het klonk meteen interessant 🙂
  Ook leuk dat je de blogpost klein houdt. Ik verwachtte een veel grotere post, maar dit was erg prettig om te lezen 🙂

 6. Super! Ik herken alles. Ik geloof dat ik je al vanaf het begin volg. Ik weet niet of het klopt.. maar zat jij niet eerst intensief op Girlscene? En moedigden mensen je aan om te gaan bloggen? Geen idee of het klopt, maar er staat me iets van bij. In ieder geval ben je nog steeds lekker bezig!

  1. Wat leuk dat je alles herkent! Ik herken jou inderdaad ook nog van Girlscene 🙂 Ik was daar altijd moderator en zat zelf veel in dat topic waar je je outfits kon posten. Ik kan me inderdaad ook nog vaag herinneren dat mensen me daar aanmoedigden. Hoe het precies is gegaan weet ik niet meer. Ik ben in ieder geval super blij dat ik hun advies heb opgevolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.