Vegan producten bij PLUS die je zo op de paastafel zet

Het voorjaar staat te popelen om van start te gaan en dat betekent ook dat Pasen er weer aan komt. Op zondag 4 april en maandag 5 april om precies te zijn. Bij Pasen hoort natuurlijk een lekker ontbijt of een lekkere lunch. PLUS vroeg aan mij de supermarkt in te gaan en te kijken welke vegan producten je er kunt kopen voor op tafel. Ik laat je in deze post zien wat ik geshopt heb!

Een vegan paasontbijt of -lunch op tafel zetten is tegenwoordig makkelijker dan je misschien denkt! Bij PLUS hebben ze alles in huis voor een goed begin van Pasen. Je kunt natuurlijk aan de slag met lekkere recepten, maar niet iedereen heeft daar altijd zin in. Om te laten zien dat een vegan tafel écht niet ingewikkeld hoeft te zijn laat ik je in deze post vegan producten zien die bij PLUS verkrijgbaar zijn en die je gewoon zo op tafel zet.

Misschien zie je in deze post wel producten voorbijkomen die je al regelmatig koopt, waarvan je niet in de gaten had dat ze vegan zijn. In de supermarkt zijn heel wat producten te vinden die toevallig al vegan zijn. Zo is een groot deel van de afbakbroodjes vegan. En hoewel verse roombotercroissants niet vegan zijn vanwege de roomboter, zijn afbakcroissants dat soms wel. Hoe fijn! Het blijft natuurlijk goed om de ingrediëntenlijst nog even te checken, maar fijn om te weten dat er bij het afbakbroodjesschap een grote kans is op vegan producten. Ook bij het broodbeleg is veel plantaardigs te vinden. Jam, pindakaas, houmous, pure hagelslag… dat kun je gewoon eten als veganist. Voor kaas, (room)boter en vleeswaren zijn tegenwoordig ook ontzettend goede vervangers verkrijgbaar. Verder kan chocolade natuurlijk niet missen op de paastafel. PLUS heeft pure paaseitjes in het assortiment. Goed om te weten: alle chocolade van PLUS huismerk is altijd fairtrade. En vergeet vooral niet een vers sapje en een bosje bloemen mee te nemen om de tafel compleet te maken!


De producten die ik bij PLUS shopte voor mijn Paasontbijt zijn:
Schoof afbakcroissantjes
PLUS Korenlanders afbakbroodjes mix
PLUS Extra abrikozenjam
Violife original slices
Flora Plant plantaardige roomboter
Clipper Rooibos & Orange organic
PLUS houmous pikant
PLUS paaseitjes puur
Vegetarische Slager filet americain
PLUS versgeperst sinaasappelsap

Het enige wat je hoeft te doen is de broodjes af te bakken. En de rest staat zo op tafel! Een heel fijn Pasen gewenst namens mij en PLUS!

Deze post is in samenwerking met PLUS supermarkt.