VANDAAG DRAAG IK EEN MANNENSHIRT


Ik zag hem vanuit mijn ooghoek aan een rek op de mannenafdeling van de H&M hangen en ik moest hem toch echt eventjes meenemen naar de paskamer. Ik deed ‘m aan en ik vond hem meteen super leuk! Je ziet het op deze foto’s niet maar hij heeft wat grotere, lage armgaten dus je kunt er een leuke kleur BH onder doen. Of gewoon je bikini natuurlijk! Het shirt is behoorlijk lang en hij heeft onderaan nog twee witte strepen maar dat kun je nu ook niet zien omdat ik het shirt in mijn rokje heb gepropt. Ik zal voor betere foto’s zorgen of ik kan hem nog een keertje voorbij laten komen in een van mijn eerste shoplog video’s 🙂
Ik heb nog wel even getwijfeld hoor, of ik hem moest kopen. Ik zag mezelf er al in lopen op festivals maar toen bedacht ik me dat daar jongens zijn. Héél veel jongens, waarvan de meesten waarschijnlijk wel bij de H&M shoppen. Dikke kans dus dat ik op drukke plekken een jongen tegen kom die dit shirt aan heeft. Ik weet niet wie zich dan stommer moet voelen; ik omdat ik iets van de mannenafdeling draag? Of hij, omdat een meisje hetzelfde draagt als hij? Om awkward momenten te voorkomen draag ik hem daarom denk ik maar niet naar drukke plekken. Naar het strand bijvoorbeeld, of op vakantie, dat lijkt me prima. Draag jij wel eens wat van de mannenafdeling?

Top
H&M men
Skort Sheinside
TasVersace via Spartoo schoenen
SandaaltjesBristol
KettingShopruche
HorlogeFashionine

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.