Vanavond ben ik live te zien bij de Comedy Central #CC24 TV marathon!

Vanmiddag om 12:00 sluiten comedians Stefan Pop en Howard Komproe zichzelf 24 uur lang op in een hotelkamer. Zij gaan dan 24 uur lang naar de leukste comedy series kijken en ondertussen zullen zij opdrachten uitvoeren en gasten ontvangen. De gasten die langskomen zijn o.a. Fred van Leer, Sylvia Geersen, Jules Deelder, Ahmed Aboutaleb, John de Wolf, Tom Rhodes en…. ik! Hoe leuk (en vet spannend) is dat?

Rond 21:15 ben ik live te zien bij de comedians in de hotelkamer. We gaan gezellig wat kletsen over mijn blog en om ze eens kennis te laten maken met het bloggen heb ik een leuke opdracht voor de mannen bedacht. Ik ben ongeveer een half uur tot drie kwartier in de uitzending. Je kunt het allemaal volgen via de livestream op www.comedycentral.nl/cc24/

Heb jij ook een leuke opdracht voor de mannen? Stuur hem dan in op Twitter met gebruik van de hashtag #cc24!

22 thoughts on “Vanavond ben ik live te zien bij de Comedy Central #CC24 TV marathon!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.