Treehouse studio in Vierhouten

Groetjes uit Vierhouten! Ik ben samen met Josie en onze hondjes naar de Veluwe gereden en we zijn hier vier dagen in een heel gezellig houten huisje. We arriveerden op 1 december voor een mooi begin van de laatste maand van het jaar. We zijn hier deels om te werken en deels om rustig het jaar af te sluiten. Ik ben mijn laatste opdrachten en blogposts van het jaar aan het afronden en Josie die in astrologie werkt is bezig met haar online programma. Na het werk zijn we veel aan het kletsen, wandelen en badderen en ik ben een boek aan het lezen over hoe je het jaar op een rustige manier kan afsluiten. Josie heeft een reading voor me gedaan en we hebben lekker eten meegenomen.

Het huisje heeft de perfecte grootte voor twee personen en is erg gezellig ingericht. Verder is het van alle gemakken voorzien: het heeft een fijne keuken met oven, vaatwasser en Smeg koelkast, een mooie badkamer met ruim bad en regendouche, een tv, wifi, houtkachel en centrale verwarming. Het bed is denk ik het fijnste bed waar ik tot nu toe in heb geslapen in een boshuisje. We hebben de kaarsjes en kerstlampjes zelf meegenomen om het allemaal nog net wat gezelliger te maken.

Wil je deze mooie plek ook bezoeken? Als je hier klikt kom je bij de Airbnb advertentie uit. Heb je nog nooit via Airbnb gereisd? Als je je via deze link aanmeldt krijg jij €34 korting op je eerste reis met Airbnb en ik €15 reistegoed. Zo kunnen we elkaar mooi helpen 🙂

20 thoughts on “Treehouse studio in Vierhouten”

  1. Dankjewel Jennie voor de leuke verblijf plek. Ik ben altijd heel slecht in zoeken naar zulke accommodatie en kan nooit wat leuks vinden. Top en thanks voor de moeite altijd. Ik ga hier zeker geen. Nu al zin in als ik dit zie.

  2. Wat een super leuk huisje! Ziet er prachtig uit, heel mooi ingericht. Ik ben laatst naar een tiny house geweest met ongeveer dezelfde inrichting, midden in een bos. Zo rustgevend was dat. Aaaaah die honden met die slofjes aan, super leuke foto’s<3

  3. Oh wat een prachtig huisje op een prachtige plek! Ik probeer telkens mensen over te halen om ook zo’n hutje met mij te boeken, maar nog geen succes haha. Misschien haal ik eindelijk iemand over met deze foto’s!

  4. Ik volg je blog echt al jaren maar laat eigenlijk nooit een reactie achter (maar ik lees wel ;)) en vind het altijd zo leuk om te zien dat jij altijd van die gezellige, knusse en schattige huisjes in het bos vind! Echt hele leuk aanraders! Ik hoop zelf ooit ook in zoiets te kunnen verblijven! I love it!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.