Too much information tag

Ik heb besloten me er ook aan te wagen, als allerlaatste blogger geloof ik: de too much information tag. Op heel veel blogs al voorbij gekomen, maar het blijft leuk om te lezen. Het is een behoorlijke lijst (50 vragen!) maar ze waren allemaal super leuk om in te vullen. Ik ben benieuwd of er veel dingen tussen zitten die je nog niet wist over mij!

1. Wat draag je?
Een pyjamabroek met flamingo’s er op, mijn konijnenpantoffels en een strakke beige top.

2. Ben je wel eens verliefd geweest?
Jazeker.

3. Heb je wel eens een vervelende break-up gehad?
Jep, op de een of andere manier maak ik altijd rare dingen met jongens mee.

4. Hoe lang ben je?
Volgens mij 1.72m.

5. Hoeveel weeg je?
Ik heb al een tijdje niet meer op de weegschaal gestaan, maar ik denk 61 kg nu.

6. Heb je tattoo’s?
Nee, maar binnenkort wel 🙂

7. Heb je piercings?
Ik heb (had?) gaatjes in mijn oren!

8. OTP?
Inmiddels heb ik gevonden dat het ‘One true pairing’ betekent, maar wat dat dan weer is..

9. Wat is je favoriete fictieve TV koppel?
Nathan en Haley uit One Tree Hill.

10. Wat is je favoriete serie?
One Tree Hill is echt mijn favoriet. Toen ik Gossip Girl had gezien dacht ik dat niets dat meer kon overtreffen maar One Tree Hill was nog leuker en beter. Ik heb zoveel moeten lachen en huilen tijdens One Tree Hill. Misschien ga ik de serie binnenkort weer een keer vanaf het begin kijken.


11. Wat is je favoriete band?
A Rocket to the Moon, Smallpools, Hot Chelle Rae, The Summer Set.. ik kan niet kiezen! Mijn favoriete artiest aller tijden is toch echt wel Gavin Degraw.

12. Wat mis je?
Een katje in mijn huis! Ik zou er echt graag een willen maar het is voor nu gewoon niet handig helaas. Ik ben vaak op pad overdag en in de weekenden ga ik vaak naar mijn ouders in Valkenswaard en dan vind ik het zielig om hem lang alleen te laten.

13. Wat is je favoriete liedje?
Gavin Degraw – Where you are. Die vind ik zo mooi!

14. Hoe oud ben je?
20.

15. Wat is je sterrenbeeld?
Ik ben een boogschutter.

16. Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een partner
Vertrouwen vind ik echt heel belangrijk. En verder moet het mijn beste vriend zijn, iemand tegen wie ik alles kan zeggen en bij wie ik altijd mezelf kan zijn. Maar dat zoeken we geloof ik allemaal 🙂

17. Wat is je favoriete quote?
If you’re not happy, make a change.

18. Wie is je favoriete acteur?
Mag het ook actrice zijn? Sophia Bush en Blake Lively!

19. Wat is je favoriete kleur?
Donkerblauw, want die kleur draag ik bijna altijd. Als je in mijn kast kijkt zie je dat 50% uit donkerblauwe items bestaat.

20. Harde muziek of zachte muziek?
Harde muziek! Vooral in de auto vind ik dat super leuk. Ik heb een hele lijst vol meezingers voor in de auto en omdat ik mijn eigen stem niet om aan te horen vindt zet ik de muziek maar extra hard.


21. Waar ga je naartoe als je verdrietig bent?
Dan ga ik heel dramatisch onder de douche staan en alles er uit janken.

22. Hoe lang douche je?
Ongeveer 10 minuten.

23. Hoe lang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend?
Als ik om 8 uur de deur uit moet sta ik om 7 uur op. Over mijn make-up en haren doe ik niet zo lang. Tijdens het ontbijt ga ik altijd andere blogs en mijn e-mail lezen en dan dwaal ik vanzelf weer af naar Facebook en Twitter en dan kom ik er na een tijdje achter dat ik echt op moet gaan schieten om op tijd te komen.

24. Ben je ooit in een fysiek gevecht geraakt?
Nee, nog nooit.

25. Wat is een turn-on?
Humor. En ik vind het leuk als iemand initiatief neemt.

26. Wat vind je een afknapper?
Jongens die de hele dag door WhatsAppen. 

27. Wat is de reden waarom je een blog bent gestart?
In eerste instantie om een dagboek bij te houden, omdat het mij niet lukte om een ‘gewoon’ dagboek bij te houden. Op het forum van Girlscene postte ik vaak mijn outfits en de meiden daar vroegen of ik een blog aan wilde maken met mijn outfits er op. Die twee dingen besloot ik te combineren en toen ontstond Jennie from the Blog 🙂

28. Heb je angsten?
Ja, ik ben bang voor clowns en poppen. En achtbanen.

29. Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt?
De gedachte dat mijn hond Sjef niet lang meer leeft.


30. Wat was de laatste keer dat je zei dat je van iemand houdt?
Volgens mij was dat vorige week tegen mijn moeder voordat ik weer terug ging naar Rotterdam.

31. Wat is de betekenis achter de naam van je blog?
Het is afgeleid van het liedje ‘Jenny from the block’ van Jennifer Lopez.

32. Wat is het laatste boek dat je gelezen hebt?
Marketingcommunicatie van Floor & Van Raaij, een schoolboek dus. Ik lees eigenlijk nooit boeken in mijn vrije tijd.

33. Wat is de laatste serie die je hebt gezien?
One Tree Hill.

34. Wie is de laatste persoon met wie je hebt gepraat?
Mijn zus Ingrid.

35. Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een berichtje hebt gestuurd?
Ik heb mijn nichtje foto’s gestuurd via WhatsApp. Gisteren hadden we namelijk met de familie een surpriseparty voor haar georganiseerd.

36. Wat is je favoriete eten?
Chocolademousse met mango.

37. Waar wil je nog graag naartoe?
Zweden, Londen en LA! En ik wil nog een keer terug naar New York maar dan in de zomer.

38. De laatste plaats waar je was?
In Valkenswaard.

39. Heb je een crush?
Ja 😀

40. Wat was de laatste keer dat je iemand hebt gekust?
Vorige week vrijdag.


41. Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde?
Dat kan ik me niet meer herinneren. Van negatieve reacties zonder verdere serieuze inhoud trek ik me zo min mogelijk aan en meningen van anderen met opbouwende kritiek vind ik alleen maar fijn.

42. Wat is je favoriete smaak in snoepjes?
Ik vind alle rode snoepjes lekker. 

43. Welke instrumenten speel je?
Geen een! Op de basisschool moesten we verplicht blokfluit spelen en dat vond ik echt verschrikkelijk. Daarna heb ik nooit meer een instrument geprobeerd.

44. Wat is je favoriete sieraad?
Mijn roségouden horloge van Ernest, die draag ik echt iedere dag.

45. Wat is de laatste sport die je hebt gedaan?
Krachttraining bij de Fit4free in Eindhoven gisteren.

46. Wat is het laatste liedje dat je hebt gezongen?
Aha – Take on me

47. Wat is je favoriete openingszin?
Ik heb zelf geen standaard openingszin. Ik kan me ook niet herinneren dat een jongen ooit een openingszin bij mij heeft gebruikt die echt goed aansloeg, omdat ze allemaal zo fout zijn.

48. Heb je die openingszin wel eens gebruikt?
Als ik op iemand afstap doe ik dat volgens mij met een complimentje.

49. Wat is de laatste keer dat je hebt gechillt?
Gisteren na het sporten ben ik een uurtje terug in mijn bed gedoken, heerlijk.

50. Aan wie geef je de tag door?
Aan iedereen die wil! Maar ik ben zo laat met deze tag dat iedereen hem al gedaan heeft geloof ik 😀

40 thoughts on “Too much information tag”

  1. Leuk om je aan de hand van deze tag beter te leren kennen. EN: aaaah Nathan and Haley <3 Big One Tree hill lover over here. Precies wat jij zegt; de serie heeft mij echt aan het lachen en huilen gemaakt. Wat een prachtige serie, voor mij was het meer dan een serie, het was een levensles! Er zijn maar weinig 'vrouwen' series die naar mijn mening zulke mooie boodschappen als OTH over kan brengen!

  2. Haha, ik was gisteravond ook bezig met deze tag. Ik dacht precies hetzelfde als jij.. Ik ben laat, maar ik vind ‘m zo leuk! Leuk ingevuld Jennie! Ik herken trouwens super veel terug in mezelf. One Tree Hill wil ik al een tijd kijken, maar ik heb zo weinig tijd. Lijkt me echt een leuke serie. Wie weet in de zomer. 🙂

  3. Wat heb je deze tag leuk ingevuld ^^ Vond vooral de volgorde van vraag 21 en 22 grappig (Wat doe je als je verdrietig bent? Heel hard huilen onder de douche. Hoe lang douche je? 20 minuten ;-). Enne: ik pik ook vaak alle rode snoepjes eruit. Weet niet wat dat is!

  4. Wat leuk om te lezen Jennie! Enne.. je bent niet de enige hoor, want ik heb hem ook nog niet ingevuld op mijn blog. Ga ik misschien ook nog wel ooit doen!

  5. JA! Eindelijk iemand die One Tree Hill kijkt en er net zo van geniet als dat ik doe, en op Sophia Bush word je inderdaad gewoon verliefd. Ze speelt nu in Chicago PD, echt een heel ander genre maar kan ik je echt aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.