TODAY’S OUTFIT


top, necklace H&M // jeans Primark // sandals ZARA // bag Versace via spartoo schoenen

Vandaag kan ik eindelijk mijn nieuwe ZARA sandalen dragen! Tot nu toe lopen ze heerlijk 🙂 Vanochtend had ik mijn laatste deadline voor dit kwartaal en na een aantal avonden stressen is het gelukkig gelukt. We moesten een hele hoop dingen doen met betrekking tot lettertypes, tijdschriftartikelen vormgeven, visitekaartjes maken en nog veel meer. Nu ga ik lekker de stad in om te werken aan een tijdschrift artikel (binnenkort meer daarover!) en ik ga met mijn klasgenootjes ergens gezellig wat eten. En vanavond nog even naar school voor mijn keuzevak genaamd ‘Shoppen, de winkel moet entertainen’. Ik ben erg benieuwd wat we daar gaan doen! Wat zijn jouw plannen nog voor vandaag?

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “TODAY’S OUTFIT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.