Mijn zelf ontworpen Sweater Weather trui is vanaf nu verkrijgbaar!

Eindelijk mag ik het dan aan jullie vertellen en laten zien: ik heb een trui ontworpen voor webshop Noa Ivy! Van eigenaresse Masha mocht ik alles helemaal zelf bepalen, zo leuk. Ik wilde voor een perfecte wintertrui gaan. Eentje die leuk is om overdag te dragen naar school of werk, maar die tegelijkertijd ook chill is voor een avondje op de bank. Met deze trui vind ik dat dat helemaal gelukt is. Het kiezen van de kleur was voor mij natuurlijk super makkelijk aangezien ik gek ben op donkerblauw. Toen ik de trui voor het eerst in mijn handen had was ik er meteen helemaal gek op. Echt een Jennie-trui is het geworden. Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik!

De trui is vanaf nu hier verkrijgbaar bij Noa Ivy!

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

66 thoughts on “Mijn zelf ontworpen Sweater Weather trui is vanaf nu verkrijgbaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.