Spirit Listography: My inner self in lists

In deze rubriek Jennie’s favorites deel ik al mijn favorieten: van verzorgingsproducten tot aan geurkaarsen. Er zijn een aantal producten die ik zo fijn vind dat ik ze steeds maar weer blijf kopen of gebruiken en die deel ik graag met jullie. Ze zijn allemaal zorgvuldig uitgeprobeerd en de verzorgingsproducten halen deze rubriek pas als ik ze nog een tweede keer gekocht heb. Vandaag ga ik je vertellen over het boek Spirit Listography – My Inner Self In Lists.

Toen ik dit boek zag, kocht ik er meteen twee. Één voor mezelf en één om cadeau te geven aan mijn zus. En daarna heb ik er nog twee gekocht om cadeau te doen. Zo’n fijn boek vind ik het! Spirit Listography is een boek met 159 pagina’s vol invullijstjes. Misschien denk je nu: “maar er zijn zoveel invulboeken met lijstjes, wat maakt deze dan zo bijzonder?”. Dat begrijp ik helemaal. Ik ben de afgelopen jaren ook veel dezelfde soort lijstjes en invulboeken tegengekomen. Naar mijn mening is dit boek anders, met veel originelere lijstjes. Het zijn allemaal lijstjes die je echt goed laten nadenken over je leven. Welke dingen jij waardevol vindt, welke dingen je gelukkig maken en hoe jij in het leven staat. Het is een heerlijk boek om mee te nemen naar het strand, het park of op vakantie.

Voorbeelden van lijstjes zijn: Qualities I admire in the people I know…, How I’d spend my last day on earth…, Qualities I seek in a companion…, How I’d like to be treated by others…, I promise myself never to… & Traditions to create.

Spirit Listography is hier via Bol.com verkrijgbaar voor 12 euro.

Lijstje: Qualities I admire in the people I know
Lijstje: I would love to know what it feels like to…
Lijstje: Nice things about me, onderverdeeld in inner self en outer self.
Inhoudsopgave
Verdere inhoudsopgave

Foto’s door Samantha Bosdijk

9 thoughts on “Spirit Listography: My inner self in lists”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.