Slow living: Langzaam leven in een snelle wereld

Mijn nieuwe e-book Slow living: Langzaam leven in een snelle wereld is uit! In deze blogpost lees je waar het e-book over gaat en krijg je een preview te zien πŸ™‚

We leven in een wereld met zoveel mogelijkheden en kansen, dat het makkelijk is om meegesleurd te worden in een snel tempo. We willen zoveel mogelijk belevingen in een korte periode proppen, omdat we alles wat de wereld ons te bieden heeft willen meemaken. En dat snelle leven, dat maakt ons moe. Slow living houdt in dat je dingen doet die voor jou belangrijk zijn, op een bedachtzame wijze en op jouw eigen tempo. Je leert rust te vinden in het idee dat je niet alles hoeft te ontdekken en hoeft mee te maken, omdat geluk in eenvoud zit. De slow living leefstijl is voor iedereen, niet alleen voor degenen met veel vrije tijd. Het gaat namelijk niet om hoe je je vrije tijd indeelt, maar om hoe je omgaat met alle tijd die je hebt.

Drie jaar geleden besefte ik me dat het anders moest. Ik keek terug op een periode waarin ik ontzettend snel had geleefd. Ik verlangde er enorm naar om het normale, rustige leven te ontdekken. Dus dat ging ik doen! De afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat gelezen, geluisterd en uitgeprobeerd op het gebied van slow living. En in dit e-book bundel ik al mijn kennis en fijne ervaringen zodat jij slow living ook verder kunt gaan ontdekken. 

In het e-book leer je wat slow living precies is en hoe je het kunt toepassen op je leven. Ook geef ik tips voor wanneer je de drang voelt om slow living perfect te doen en vertel ik je over hoe je rituelen kunt toepassen op je dagelijkse leven. Het e-book heeft 40 pagina’s (6 hoofdstukken) + 4 invulvellen om met slow living aan de slag te gaan.

Mocht je het e-book willen bestellen dan kan dat hier!

Liefs, Jennie

9 thoughts on “Slow living: Langzaam leven in een snelle wereld”

 1. Zo’n leuk en leerzaam boek!
  Weet je wat vet zou zijn, dit Ebook als luisterboek voorgelezen door jou ( met bosgeluiden op de achtergrond 😍)
  Lijkt me echt geweldig, zou ik ook meteen kopen en lekker opzetten met een kopje thee en een warme deken bij de open hard..πŸπŸ‚πŸΏπŸ¦”

  1. Kan ik dit e-book nog bestellen? Ben altijd een beetje laat maar probeer me nu te verdiepen in slow living..

   Zou hem graag willen lezen.

   Liefs,
   Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.