SHOPLOG: ZARA, PULL & BEAR, H&M


Ik heb een aantal maanden geld gespaard zodat ik een keer lekker kon gaan shoppen en vandaag was het dan eindelijk zo ver! Ik wilde nog heel graag een lichte broek, het bekende Zara rokje en de wit/zilveren Zara sandalen en ik heb het gelukkig allemaal kunnen vinden. Mijn geld is na deze shopsessie nog niet op dus ik kan ook nog online gaan shoppen en volgende week een keertje naar de Primark. Hieronder vind je nog eens alle items met de prijzen er bij.


Deze wilde ik ZO graag hebben. Ze waren iedere keer uitverkocht in mijn maat maar uitgerekend vandaag waren ze er weer. Ze kostten €29,95 en zijn van de Zara


Dit rokje/shortje heb je waarschijnlijk al op veel blogs gezien. Ook een item dat ik heel graag wilde hebben. De witte en zwarte versie heb ik laatst online gekocht bij Sheinside, die zijn nog onderweg, maar  vandaag kwam ik ineens de blauwe variant tegen. Ik wist helemaal niet dat die er ook was! Hij kostte €29,95 en komt dus van de Zara.


Deze boyfriend jeans, ook van Zara en kostte €29,95


Ik ben gek op de Chanel espadrilles die je op erg veel blogs ziet maar die zijn helaas te duur voor mij. Ik vond deze mooie vervangers bij de Zara voor €49,95. Ze hebben een redelijk dikke zool, een beetje net als bij creepers.


Bij de Pull&Bear kwam ik heel veel leuke tops tegen, waaronder deze. Hij kostte €9,95


Pull&Bear €19,99

Pull&Bear €15,99

Nog een keertje alles op een rij! Ik heb trouwens ook nog twee tops bij de H&M gekocht, die zie je linksonder (blauw en zwart/wit geprint). Het zijn simpele tops met wat lagere armgaten. De blauwe kostte €4,99 en de geprintte €9,99

Wat vind je van de items? En heb je favorieten? Let me know!

One thought on “SHOPLOG: ZARA, PULL & BEAR, H&M”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.