SECOND FEMALE + AMERICAN OUTFITTERS

Terwijl ik wat rond aan het kijken was op het internet kwam ik twee merken tegen die ik eigenlijk nog helemaal niet zo goed kende; Second Female en American Outfitters. Van het laatste merk heb ik wel een winkel in New York gezien toen ik daar afgelopen januari was, maar toen ben ik er niet naar binnen geweest. Zonde eigenlijk!

Hierboven zie je mijn favorieten van het stijlvolle merk Second Female. Het doet me af en toe een beetje denken aan de ZARA en dat is zeer positief aangezien dat de laatste tijd mijn favoriete winkel is. De drie items die je hierboven ziet zou ik dolgraag in mijn eigen kast willen hebben. Ik vind het printje van de rechtse shorts heel erg leuk en de oranje kleur van het shirtje is precies goed. Ik ben laatst nog op zoek gegaan naar een mooi oranje shirtje en toen kon ik nergens de goede kleur vinden, ze waren overal te donker of juist weer te fel/neon. Ik zou bovenstaande items denk ik combineren met mijn witte blazer en natuurlijk mijn rode Versace tas!

En dit zijn mijn drie favorieten van American Outfitters. De collectie bestaat vooral uit basic t-shirtjes met leuke prints er op. Ik denk dat het een fijn merk is wanneer je op zoek bent naar festival-proof outfits. Deze tops zou ik combineren met mijn boyfriend jeans en een paar leuke sneakers en in de zomer natuurlijk met shorts! Kende jij deze merken al? En wat vind je er van?
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.