Sardinië part II

badpak van Asos

Volgens mij hebben jullie me tijdens mijn bijna alweer 7 jaar bloggen nog nooit zo bloot gezien 🙂 Dit mooie badpak in combinatie met het helderblauwe water… we konden het niet laten om even een leuke fotoshoot te doen. We gingen uiteindelijk ook nog – heel fout – bij de lifeguard post foto’s maken met zo’n zwemboei. Die foto’s hou ik maar even privé, hahaha. Kim en ik hebben echt heerlijke dagen achter de rug op Sardinië. We zijn echt een goed vakantieduo. We vinden het allebei prima om te kijken wat de dagen ons brengen, zijn relaxed met plannen maken, hebben veel lol, zijn makkelijk met eten en we vinden het allebei leuk om mooie foto’s te maken. We zijn dus inmiddels weer thuis met mooie herinneringen, een uitgerust lichaam, leuke foto’s én een tan. Heerlijk!

11 thoughts on “Sardinië part II”

  1. Ik vind het ontzettend stoer dat je zo op de foto gaat en het voor alle duizenden volgers deelt, je hebt een prachtig lichaam en bent een enorm mooie jonge vrouw en je ziet er stralend uit op deze foto’s !
    xx Ish

  2. Mooie foto’s! Ik ben super benieuwd hoe je Sardinië vond, ik ben op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor volgend jaar. Heb je tips over het eiland, mooie stranden en verblijfplaatsen etc? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.