Roze jurk bij de LACMA lantaarns

Jennie from the blog outfit LA 9

Jennie from the Blog outfit LA 18

Jennie from the Blog outfit LA 12

Jennie from the Blog outfit LA 10

Jennie from the Blog outfit LA 17

Jennie from the Blog outfit LA 11

Jurk Asos / tas Primark / schoenen Puma / ketting Marc Jacobs / horloge Cluse

Buiten bij het Los Angeles County Museum of Art (LACMA) vind je deze lantaarnpalen. Die ken je waarschijnlijk ook wel van een hele hoop Instagramfoto’s van bloggers 🙂 Met de blauwe lucht en palmbomen op de achtergrond is het een perfecte plek voor foto’s. Het licht valt er heel mooi tussen de lantaarnpalen door. Tip voor als je hier ooit naartoe gaat en foto’s wil maken: ga niet net als wij op een zondag. Dan rennen er namelijk allemaal kinderen tussen de lantaarnpalen door en is het lastig om foto’s zonder kids op de achtergrond te maken. We hebben met moeite tussen de rennende kids door gefotografeerd, maar ik ben echt blij met de foto’s! Hou van mijn nieuwe Nikon camera <3

Trouwens! Deze tas vond ik ook vlak voor vertrek bij Primark voor maar 3 euro. Lijkt niet op een goedkope tas, toch? De jurk kan ik nu helaas niet meer bij Asos vinden, maar mocht ik hem weer tegenkomen dan zal ik het linkje delen.

Tags

35 thoughts on “Roze jurk bij de LACMA lantaarns”

  1. Wat een leuke outfit! Door de zonnige foto’s krijg ik oprecht zin in de zomer, want die regen vind ik maar niks. Volgens mij is het temperatuurtje daar perfect, haha. Liefs!

  2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze plek met allemaal lantaarnpalen helemaal nog niet kende. Hoe dan ook, ik vind jouw jurkje echt geweldig. Die kleur staat je echt goed.

  3. Wat een bijzondere locatie zeg! Je jurk vind ik echt heel leuk. Van dat tasje had ik overigens echt nooit geloofd dat die zo goedkoop was, als je verteld had dat je er 100 euro voor had betaald had ik je ook geloofd!

  4. Ik vind je er de laatste tijd zo goed uitzien, Jennie! Toffe outfit ook weer! Ik kan niet wachten totdat we hier in Nederland ook weer met blote benen kunnen rondlopen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.