REVIEW: BABYLISS SUBLIM TOUCH 38MM

 Ik heb van mezelf erg steil haar en tot ongeveer drie maanden geleden heb ik het ook altijd zo gedragen. Op dat moment bedacht ik me dat het er maar slap en futloos bij hing dus ik begon te experimenteren met verschillende tangen om volume in mijn haren te creëren. Ik gebruik nu al een tijdje een stijltang om wat slag te maken omdat ik de perfecte krultang daarvoor nog niet gevonden had. Ik was dan ook super blij toen ik een mailtje kreeg of ik de Babyliss Sublim’ Touch 38mm wilde testen! Ik heb hem gisteren voor jullie getest en daarbij voor- en nafoto’s gemaakt. Kijk gauw verder voor het resultaat!

Dit zijn mijn haren hoe ze normaal zijn, na het föhnen. Ze zijn lang, steil en ik heb alleen laagjes aan de voorkant. Voor het föhnen heb ik een druppeltje Biosilk verspreid over mijn haren. Toen het bijna droog was heb ik er nog een klein beetje mousse in gedaan en nog een paar minuutjes geföhnd tot het helemaal droog was. Ondertussen stond de tang al klaar om warm te worden. Ik koos voor de hoogste/warmste stand (180 graden) omdat mijn haren dik en lang zijn, dus het heeft de neiging om snel uit te zakken. Ik heb toen alle plukjes gekruld met de tang en dit is het resultaat:


Zoals je ziet zijn het niet echt krullen geworden maar er is meer een soort slag ontstaan. Ik vind het zelf erg mooi! Ik was ook niet op zoek naar echt krullen want dat ziet er al gauw ‘nep’ uit. De slag die ik met deze tang gemaakt heb ziet er wat natuurlijker uit! Ik heb een aantal keren tussen het krullen door haarspray gebruikt en op het einde heb ik de plukjes die niet zo goed waren gelukt nog eens gedaan. Het bleef ongeveer 4 uur zitten, wat best lang is voor mijn lange, zware haren! Ik denk dat de tang echt mooi resultaat geeft als je wat meer laagjes hebt.

Ik ben erg tevreden over de tang en ik ga hem daarom zeker vaker gebruiken! Misschien (als jullie dat leuk vinden) kan ik ook een video-tutorial maken? Let me know!

De tang is verkrijgbaar op de gezond en mooi afdeling van de webwinkel Fonq.nl voor €39,99

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.