Red carpet

jenniefromtheblog-zwart-jurkje-1

jenniefromtheblog-zwart-jurkje-3

jenniefromtheblog-zwart-jurkje-2

Ik word net wakker na een onvergetelijk leuke dag gisteren! Esmee, Josie en ik mochten naar de opening van de tentoonstelling Peter Lindbergh – A Different Vision On Fashion Photography in de Kunsthal in Rotterdam. De fotograaf is vooral bekend vanwege zijn prachtige zwart-wit portretten en zijn samenwerkingen met modellen als Kate Moss, Lara Stone, Cindy Crawford, Milla Jovovich en Tatjana Patitz.

Bij de opening mochten we over de rode loper waar later onder andere Lara, Cindy, Milla, Tatjana en Peter zelf ook over liepen. Wow.. Het was heel tof om deze personen allemaal in het echt te zien. Er was een openingsshow in het auditorium en daarna was het tijd om naar de tentoonstelling zelf te gaan. We zagen de meest prachtige portretfoto’s, heel groot afgedrukt en mooi omlijst. Ik heb door de drukte nog niet alles kunnen zien, dus ik denk dat ik nog een keer terug ga om alles op mijn gemak te bekijken. Mocht je benieuwd zijn naar de tentoonstelling dan kun je hier meer informatie vinden. Ik droeg een jurkje van River Island die ik eerder deze week kocht. Hij staat hieronder in de widget, mocht je hem leuk vinden!

15 thoughts on “Red carpet”

  1. Wauw, dat klinkt zo gaaf zeg! Supervet dat jullie de rode loper op mochten. En jaaa, je jurkje is zo mooi. Valt ‘ie normaal? Heb binnenkort m’n propedeuse uitreiking en als ik in de stad geen leuk jurkje kan vinden wil ik deze gaan bestellen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.