RECEPT: HAMBURGERS MET TZATZIKI

Mijn huisgenootje Samantha kwam met dit lekkere recept van de Albert Heijn: hamburgers met tzatziki. Ontzettend simpel om te maken, goedkoop en lekker. Daarnaast is het ook nog eens een gezonde lichte maaltijd voor wanneer je net als ik bezig bent met gezond doen voor deze zomer! Je vindt het originele recept van Albert Heijn hier, maar ik zal ook nog even vertellen hoe ik het heb gemaakt;

In het recept van Albert Heijn leg je hele hamburgers in de pan, maar dat vond ik wat te dik. Ik heb 1 hamburger gebruikt en deze in twee dunne plakken gesneden (kijk wel uit dat het niet uit elkaar valt!). Even bakken in margarine, ondertussen twee pitabroodjes in het broodrooster en de paprika in ringen snijden. De hamburgers zijn na 5 minuutjes gaar. Als de broodjes klaar zijn doe je er eerst wat sla (of rucola) in, dan de hamburgers en vervolgens de paprikaringen. Albert Heijn doet de tzatziki ook in het broodje, maar dan wordt het helemaal warm en verandert het in sap. Ik doe dus de tzatziki er naast op mijn bord zodat ik kan dippen. En dat was het! 10 minuutjes werk 😉

Wil je vaker van dit soort posts zien? Let me know!

// My roommate Samantha told me about this recipe from Albert Heijn (a dutch supermarket); hamburgers with tzatziki. All you need is pita bread, a hamburger, a paprika, lettuce and tzatziki. Super easy, healthy and cheap 🙂 //

Jennie from the Blog is on Facebook, Bloglovin, Twitter and Instagram

4 thoughts on “RECEPT: HAMBURGERS MET TZATZIKI”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.