Q&A

Jenniefromtheblog - Q&A 1

Wat zijn je plannen nu je afgestudeerd bent?
Ik heb nu al mijn werk in mijn laptop zitten dus wil graag wat meer gaan reizen. Niet dat ik een half jaar wegga of zo hoor, maar vaker even een weekje of een weekend weg. Ik hecht veel waarde aan mijn eigen plekje en kan niet te lang van huis zijn. Ik ga aan mijn bedrijf Nextdoor werken, aan mijn blog en help Emilie met het managen van de Hashtag Workmode locatie in Rotterdam.

Welke camera gebruik je?

De Nikon D750. Sinds ik fullframe fotografeer wil ik niet anders meer.

Hoe bewerk je je foto’s?
Voorheen gebruikte ik Photoshop maar dat heb ik niet meer op mijn computer. Nu zet ik foto’s via Dropbox op mijn telefoon, bewerk ze daar via Afterlight en zet ze dan weer terug op mijn computer. Gaat lekker makkelijk en snel! Ik pas meestal alleen helderheid, contrast en de saturation/temperature aan.

Heb je broers / zussen?
Ik heb twee zussen! Die zie je niet zo vaak voorbij komen op mijn blog omdat het allebei avonturiers zijn. Mijn oudste zus heeft bijvoorbeeld in Berlijn en Madrid gewoond en zat voor lange tijd in Zuid-Amerika. Mijn andere zus is een surfster en zat voor een half jaar in Nieuw-Zeeland en daarna een half jaar in Lissabon. Volgens mij hebben ze beiden alweer nieuwe plannen om te reizen 🙂

Wie is je favoriete YouTuber?
Ik kijk iedere dag naar de video’s van Jon Olsson en zijn vriendin Janni Deler. Heel leuk, want ik volgde Janni’s blog al een paar jaar (girlcrush) en nu kan ik nog meer van haar leven zien via Jon.

Wat mis je nog in je leven?
Huisdieren en een leuke vriend met wie ik kan reizen en knuffelen.

Jennie from the Blog - Q&A

Welk parfum draag je?
Ik draag al jaren Versace Bright Crystal. Omdat ik hem zelf steeds minder goed ruik wissel ik nu af met Molecule (verkrijgbaar bij Skins Cosmetics). Die is ook echt heerlijk!

Wat zou je tegen de 14-jarige versie van jezelf zeggen?
Houd je niet teveel bezig met hoe anderen over je denken & maak je klaar voor een aantal hele mooie en leuke jaren die er aan gaan komen!

Wat is je workout schema van dit moment?
Op maandag train ik mijn onderlichaam, op woensdag doe ik Bodypump, op vrijdag mijn bovenlichaam en als ik zin heb doe ik op zondag mee met een Grit training. Op rustdagen hoelahoep ik een kwartiertje.

Wat zijn je favoriete plekken in Rotterdam om te gaan eten?
Voor ontbijt is Lilith mijn favoriet. Ze hebben heerlijke blueberry/banana pancakes en açai bowls. Laatst ging ik voor het eerst bij Holy Smoke eten en dat is ook echt een aanrader. Verder uiteraard Spirit bij de Groene Passage.

Wat weten we nog niet van jou?
Ik maak ontzettend veel rommel in huis. Op de foto’s in mijn roomtour ziet mijn huis er uiteraard netjes uit maar als je onverwachts op een doordeweekse dag mijn huis in komt dan is het een grote bende. Kleren op de grond (ook in de woonkamer, oeps), afwas op het aanrecht en op tafel, de bank vol spullen. Als ik het opruim is het twee dagen later weer een rommel.

Jenniefromtheblog - Q&A2

Waar ben je naast je blog het meest trots op?
Dat ik voor mezelf de mogelijkheid heb gecreëerd om na mijn afstuderen te kunnen doen wat ik wil: ik heb mijn eigen bedrijfjes die goed lopen en kan op reis wanneer ik daar zin in heb.

Wat houdt je op dit moment bezig?
Ik ben aan het stoppen met de pil en ben een beetje bang voor bijwerkingen die eventueel gaan komen. Op forums lees ik namelijk allemaal nare dingen. Even afwachten dus wat er gaat gebeuren.

Welke plekken wil je nog bezoeken?
Lake Tahoe (sowieso een reis langs alle mooie natuur in Amerika), de fjorden in Noorwegen, Mauritius, Barcelona, Kroatië, Australië en nog veel meer.

Wat is je grootste guilty pleasure?
Op dit moment Mars ijsjes. Ik kan op een avond gemakkelijk een doos leeg eten.

Mocht je hier nog vragen aan willen toevoegen: stel ze hieronder en dan beantwoord ik ze 🙂

33 thoughts on “Q&A”

 1. Super leuke Q&A, Jennie! Ik ben ook helemaal fan van de vlogs van Jon & Janni. Kende haar inderdaad al jaren door haar blog, en kijk nu zelfs samen met mijn vriend (!!) zijn vlogs. Ik vind dat hij een geweldige mindset heeft en we zitten dan ook vaak hardop te lachen om zijn video’s!

 2. Ik weet niet of je dat wil hoor, maar zou je over een tijdje je ervaringen over stoppen met de pil willen delen? Zit er zelf ook over na te denken omdat je er zo veel over hoort de laatste tijd!
  Super tof trouwens dat je nu echt kunt doen wat je leuk vindt 🙂

   1. Een lurker hier 🙂 Ik ben nu 4 maand gestopt! Helaas meer dan een cupmaat gekrompen (van c/d naar b) en ik merk dat ik meer haaruitval heb. Maar ik vind het wel een erg fijn idee dat ik geen “troep” meer binnen krijg. Ben nog steeds niet ongesteld geworden dus hoe dat nu is weet ik nog niet. Ik baal natuurlijk wel een beetje van mijn gekrompen voorgevel haha maar heb tot nog toe nog geen spijt dat ik gestopt ben!

      1. Ik gebruikte ethinylestradiol levonorgestrel (de naam heb ik echt even moeten googelen haha). Jaren 30 mg gebruikt maar het laatste jaar 50 mg. Als ik ervaringen van bijwerkingen google ben ik echt heel blij dat ik er vanaf ben! Ondanks de paar mindere bijwerkingen die ik nu heb.

 3. Even hoor, ik vind het zó tof dat je zulke goedlopende bedrijfjes hebt. Ik heb net mijn eerste jaar afgerond en maak me nu al zorgen over wat ik na m’n afstuderen moet doen, maar als ik zo’n succesvolle meid zoals jou zie, krijg ik toch wel weer wat hoop 🙂 hopen dat het mij ook allemaal zo goed af gaat straks. En omg jaaa Lake Tahoe (en sowieso die hele reis in Amerika langs alle mooie natuur) wil ik ook zo graag bezoeken! Lijkt me echt heeeerlijk.

   1. Weet ik nog niet zo goed, ik denk dat dat met de richting van mijn opleiding nét ietsje lastiger is maar het lijkt me wel heel tof ja! Misschien krijg ik ooit een goed idee, haha.

 4. Wat kijk ik soms toch met veel bewondering naar jou en je eigen bedrijfjes. Dit schooljaar studeer ik af en wil daarna met een vriendin een cafeetje openen. Alleen is de vriendin in kwestie nogal besluiteloos en niet zo pro-actief, ondanks dat ze het wel graag wilt. Heb jij misschien een tip hoe ik hier mee om zou kunnen gaan? Ik wil natuurlijk wel dat het slaagt! 🙂
  Liefs, Susan

  1. Trouwens, misschien kan je een artikel schrijven met tips voor het starten van een eigenbedrijf? Ik heb daar al vaak over nagedacht maar ik weet echt niet waar te beginnen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.