Q&A – Over mijn geloof, mijn werk en of ik nu eindelijk een vriendje heb

Het was weer tijd voor een vragenrondje op Instagram! Jullie stelden me onder andere vragen over waar ik werk, mijn YouTube kanaal en of ik nu eindelijk al een vriend heb. Deze vragen heb ik samen met nog een aantal vragen die via de mail binnenkwamen ingevuld en de antwoorden lees je hieronder. Mocht je nog nieuwe vragen hebben dan kun je ze in de reacties stellen voor de volgende ronde.

Ben je gelovig? En zo ja, ga je dan ook vaak naar de kerk?
Ik ben gedoopt en ik heb mijn communie gedaan, maar ik ben op dit moment niet gelovig. Mijn ouders hebben me kennis laten maken met de kerk en me vervolgens vrij gelaten in mijn denken en doen, wat ik heel fijn vind. Ik geloof niet dat er een god is en ik houd me verder ook niet bezig met hoe de aarde ontstaan zou kunnen zijn en wat er na de dood zou kunnen gebeuren. Mijn interesse gaat uit naar wat er zich op dit moment allemaal afspeelt.

Wanneer ga je weer YouTube video’s maken?
Toevallig ben ik daar op dit moment druk mee bezig. Dit keer wil ik het goed aanpakken en dat heeft wat voorbereiding nodig. Zoals het er nu naar uit ziet ga ik begin januari weer van start!

Heb je nu dan eindelijk wel een vriend?
Jullie blijven het maar vragen he? Nope.

Met wat voor persoon zou je echt niet kunnen samenleven?
Met iemand die zeurt en overal een probleem van maakt. Negatieve dingen sla ik het liefst zo snel mogelijk over want daar heb ik gewoon niet zo’n zin in. Gauw een oplossing bedenken en weer door met de leuke dingen 🙂

10731704_304233773096902_477492148_n
Waar ben je niet goed in?

Mensen troosten. Als iemand moet huilen of als iemand zich rot voelt weet ik niet goed wat ik moet zeggen en doen.

Wat gebruik je precies voor foundation of dagcrème? Je bent zo bruin altijd!
Ik gebruik geen foundation omdat ik het niet echt nodig vind en ik krijg er puistjes van. Wel gebruik ik de Marc Inbane tanning spray voor wat meer kleur in mijn gezicht want ik ben van mezelf erg bleek. Ik gebruik een heel klein beetje concealer van Catrice onder mijn ogen, op mijn kin en op mijn neus en daar doe ik wat Etos compact powder op om te voorkomen dat ik ga glimmen.

Wat vind je er van als iemand op je afstapt op straat?
Dat vind ik zo leuk! Het gebeurt nu regelmatig en ik vind het altijd leuk om dan even te kletsen. Ik krijg ook vaak mails van meiden die me zagen maar niks durfden te zeggen. Gewoon doen hoor! 🙂


Weekinpictures59k
Wat is je laatste blunder?

Daar heb ik toevallig gisteren nog over geschreven. Met een beker koffie in mijn hand struikelde ik over een traptrede. Het deed maar eventjes pijn en ik kon er wel om lachen. Ik heb wel een paar dagen rondgelopen met twee blauwe strepen op ieder been. Dat zijn afdrukken van de tredes waar ik tegen aan knalde tijdens mijn val.

Wat is het gaafste wat je ooit hebt gedaan?
Ik heb het geluk dat ik echt al veel leuke dingen in mijn leven heb mogen doen. Zo ben ik in New York en Los Angeles geweest, maar ook dingen als een slipcursus en meedoen aan Lingo vond ik echt gaaf. Parasailen, een t-shirt voor H&M ontwerpen, veel evenementen bezoeken en nog veel meer. Ik vind mijn leven gewoon gaaf 😀

Waar werk je?
Mijn blog is mijn ‘werk’. Ik ben studente en haal hier meer dan voldoende inkomsten uit om rond te kunnen komen, dus een extra bijbaantje is op dit moment niet nodig.

Wat wil je na je studie gaan doen?
Dat vind ik een lastige! Ik zou heel graag fulltime door willen gaan met bloggen, maar ik ben bang dat ik het hebben van collega’s dan ga missen. Misschien 5 dagen in de week bloggen en 2 dagen in de week bij een bedrijf werken? Ik heb nog even om erover na te denken.

Hoe gaat het op school?
Z’n gangetje. School staat voor mij op dit moment niet meer op nummer 1 omdat mijn blog nu zo goed gaat. Voor het bloggen zijn de kansen er op dit moment en voor school heb ik altijd (in ieder geval een paar jaar) nog de kans om mijn diploma te halen. Ik heb het gevoel dat ik dankzij mijn blog een stapje verder ben qua kennis dan de lesstof die op school wordt aangeboden. Ik weet al wat ik wil en ik zit er eerlijk gezegd alleen nog omdat ik dat papiertje wil halen. Op dit moment ben ik aan het proberen te regelen om volgend schooljaar af te gaan afstuderen binnen mijn eigen bedrijf. Het zou zo fijn zijn als ik die mogelijkheid krijg.

10561045_246230885570632_1713262475_n
Als er geen internet was, wat was dan je hobby denk je?
Dan zou ik heel veel longboarden en heel veel fitnessen.

Wat vind je fijner: lipgloss of lipstick?
Een combi hiervan! Ik draag eigenlijk altijd een lipstick met een lipgloss eroverheen.

Aan welke beroemdheid heb je de meeste hekel?
Ik heb niet echt een hekel aan een beroemdheid zelf, maar wel vind ik de liedjes van Anouk echt niet leuk. Kan er zo van balen als ik net lekker onder de douche sta en als dan ‘Birds’ op de radio komt bijvoorbeeld. Of als ‘Girl’ wordt gedraaid tijdens het uitgaan en iedereen mee staat te zingen.

Stel je zou voor een week een personage uit Gossip Girl kunnen zijn. Wie zou je willen zijn en waarom?
Chuck Bass zodat ik mezelf ten huwelijk kan vragen.

Wil je een meet&greet doen?
Ik vind het een beetje een gek idee dat mensen me graag zouden willen ontmoeten maar als er voldoende animo voor is dan wil ik dat natuurlijk wel organiseren! Zouden jullie het leuk vinden als ik een meeting zou houden? Als je het leuk zou vinden zou je me dan een mailtje kunnen sturen? Als er voldoende reactie op komt dan ga ik er mee aan de slag!

38 thoughts on “Q&A – Over mijn geloof, mijn werk en of ik nu eindelijk een vriendje heb”

  1. Wat leuk om te lezen! Wel lastig dat je eigenlijk alleen nog op school zit voor je papiertje, dat herken ik namelijk en ik vind het niet erg motiverend haha. Hopelijk kan je binnen je eigen bedrijf afstuderen, dat zou wel echt heel tof zijn! 🙂

  2. Leuk om te lezen! Ik vind het top dat je je blog boven school verkiest. Ik had dat ook graag willen doen jaren geleden, maar mijn ouders hielden me tegen. Ik kan maar 1 ding zeggen en dat is blijf je dromen volgen!

  3. Leuk altijd om jouw antwoorden te lezen! 🙂 Tof ook dat je jouw blog eigenlijk op de eerste plek zet. Hoe jij dit uitlegt, klinkt het allemaal ook heel logisch!

  4. Aaaah, ik hou zo erg van je blog! <3
    Ik heb een vraagje: Welke studie doe je precies en wat bedoel je met afstuderen in je eigen bedrijf?

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.