Portraits

jumpsuit van Pull & bear (hier)

Goedemorgen! Het is voorlopig weer even over met de zomerpret. Een paar dagen regen is wel fijn om alles qua werk weer even op een rijtje te zetten. Als je voor jezelf werkt is het heel verleidelijk om je werk neer te leggen zodra het zonnetje schijnt 🙂 Vandaag werk ik vooral aan de voorbereidingen voor mijn presentatie van volgende week. Ik spreek tijdens de 8e editie van de #workmode Academy in Rotterdam. Hierbij ga ik het hebben over de laatste ins & outs rondom Instagram en hoe je Instagram het beste kunt inzetten voor je business. Mocht je het leuk vinden om te komen: hier is een link naar het Facebook event. Ik las net een berichtje dat er nog maar 5 kaarten verkrijgbaar zijn. Het gaat dus waarschijnlijk uitverkopen en dat vind ik heel cool maar tegelijkertijd ook wel spannend. Het is even geleden sinds de laatste keer dat ik voor een publiek stond. Maar goed, met een goede voorbereiding moet dat helemaal goedkomen. Ik heb er vooral heel veel zin in om al mijn tips te delen.

Oh, en ik heb vorige week nét voor het weekend heel leuk nieuws te horen gekregen. Ik mag in juni mee op een persreis naar Turkije. Hoe cool is dat? Dat betekent dat ik dus toch onverwachts eerder ga vliegen dan ik verwacht had. Eng wel, maar het is gelukkig maar een redelijk korte vlucht. Zo, dat waren alle updates voorlopig weer 🙂 Fijne dag!

Foto’s door Samantha Bosdijk

10 thoughts on “Portraits”

  1. Wat leuk dat je op persreis naar Turkije gaat, wauw! Succes deze week met je presentatie. Ik moet ook weer hard aan het werk na de zomerse dagen, haha, ik herken dat wel want ik werk ook voor mezelf en als freelancer :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.