Paul Smith Melrose avenue outfit

Jennie from the Blog outfit LA 7

Jennie from the Blog outfit LA 6

Jennie from the Blog outfit LA 5

Jennie from the Blog outfit LA 3

Jennie from the Blog outfit LA 8

Trui Isabel Marant / rokje ZARA / horloge Cluse / schoenen Puma

Foto’s maken bij de bekende roze muren van de Paul Smith store in het gebied Melrose stond sowieso op ons to-do lijstje voor Los Angeles. We lieten ons er naartoe brengen met een Uber en toen we om de hoek reden kregen we de slappe lach. Voor de muur stonden enorm veel fashionbloggers (geen bekenden helaas) te poseren. Je moest echt wachten op je beurt om op de foto te kunnen. Toen wij mochten namen we het er ook van en maakten we lekker veel foto’s. Mocht je een behind the scenes foto willen zien van hoe dat er dan uit ziet bij de muur, ik heb een foto op Twitter geplaatst.

Ik draag mijn faraway trui van Isabel Marant, mijn rokje van ZARA die ik een paar jaar terug kocht en mijn nieuwe Puma sneakers. Je vindt de Paul Smith store op 8221 Melrose Avenue. Op loopafstand vind je veel bekende Instagram-muurtjes zoals die met de geverfde vleugels waar je tussen kan staan en de grijze ‘made in LA’ muur.

Tags

36 thoughts on “Paul Smith Melrose avenue outfit”

  1. Haha wat grappig dat zoveel bloggers naar deze muur gaan! De foto’s zijn gelukkig wel heel mooi geworden. Het lijkt me best lastig om rustig foto’s te maken als er zoveel mensen staan te wachten! x

  2. Ik reageer niet zo vaak, maar moet echt even kwijt dat de foto’s echt súper scherp zijn. Ook in je vorige posts, wauw! Wat leuk dat je de muur gevonden hebt en grappig om te zien dat mensen echt in de rij gaan staan haha! Nog heel veel plezier met May.

  3. Hahah oh wat erg, dat je gewoon moet wachten om zelf te gaan shooten. Maar de foto’s mogen er zeker zijn en liefde voor je outfit, past echt perfect bij de zuurstokroze muur! En die backstage foto is echt hilarisch, perks of being a blogger 😉

  4. die muur is echt een perfecte plek om foto’s te maken! ik vind je creepers nog steeds super mooi. ik wilde ze ook graag hebben maar ze waren helaas heel snel uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.