Leuke en goedkope paspoorthoesjes van Ebay

Hoe leuk is mijn nieuwe roze paspoorthoesje? Ik scoorde hem op Ebay voor minder dan een euro. Veel leuker dan dat saaie, donkerrode ding dat iedereen heeft. Op Ebay zijn nog veel meer leuke paspoorthoesjes te vinden en ik laat in dit artikel een selectie zien!

paspoorthoesjes_ebay2
Dit is dus die van mij, knalroze. Die ga ik niet zomaar kwijtraken! Ik kocht hem bij deze verkoper op Ebay.

paspoorthoesjes_ebay3
Aan de binnenkant zitten twee doorzichtige hoesjes waar je je paspoort in kan steken. Het is wel even proppen want het past echt précies.

paspoorthoesjes_ebay4
Deze hoesjes met kaarten er op vind je bij deze verkoper. Je kunt kiezen uit een wereldkaart, de metrokaart van Londen en een toeristenkaart van Parijs.

paspoorthoesjes_ebay5
Dit hoesje vind je hier. Heel schattig!

paspoorthoesjes_ebay6
Simpel, maar heel leuk. Dit hoesje kun je in verschillende kleuren bestellen en je kunt er ook nog eens je pasjes in kwijt én er een pen aan hangen.

Als een linkje niet werkt dan is het product waarschijnlijk uitverkocht bij deze verkoper. Je kunt gemakkelijk allerlei paspoorthoesjes vinden door in de zoekbalk bij Ebay ‘passport case’ of ‘passport holder’ in te vullen. Ben je naar iets specifieks op zoek (bijvoorbeeld eentje met landkaartprint) zet dat er dan achter: ‘passport holder world map’.

49 thoughts on “Leuke en goedkope paspoorthoesjes van Ebay”

 1. Aahhh, die hoesjes zijn ALLEMAAL super leuk! 😀 Hele mooie, vrolijk, zelfs lieve kleurtjes en printjes!
  Nooit eerder heb ik iets via Ebay besteld, tot vorige week. Ik was al een tijdje rond aan het neuzen op internet voor een nieuw smartphonehoesje. Uiteindelijk toch ook maar even Ebay afgespeurd en warempel: Ik besloot om het maar gewoon te doen! Gewoon bestellen! 🙂 En ‘n week later, voor net ‘n tientje heb ik een heeeul mooi, fijn nieuw hoesje! BLIJ MEE!

  Ohh en op Facebook heb je trouwens een Ebay groep, waar allemaal tips en reviews gedeeld worden over gekochte producten e.d.
  The Best Ebay Buys
  Zeker even kijken/lid worden als je het nog niet kende 😉
  Er komt vaak heel veel leuks voorbij.

 2. Paspoorthoesjes zijn zo LEUK! Maar zoals anderen ook al zeggen, jammer dat het bij de douane meestal eraf moet 🙁 .. maar ik bewaar hem nu gewoon met een ‘flap’ uit het hoesje zodat ik niet iedere keer sta te pielen. Heb er zelf eentje van BLOND Amsterdam, matching met mijn portemonnee 🙂

 3. Ohh wat leuk! Ik had een keer een paspoort hoesje bij de h&m gekocht, maar die paste er net niet helemaal goed omheen, waardoor ik me er aan ging irriteren en ik hem er dus maar weer afhaalde. Nu ben ik nog opzoek naar een nieuwe, dus dit artikel komt als geroepen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.