OVERNACHTEN IN HET TOWNHOUSE DESIGN HOTEL MAASTRICHT

Tijdens Fashionclash was het Townhouse Design Hotel in Maastricht zo gastvrij om ons er te laten overnachten. Het hotel is echt ontzettend leuk ingericht, het personeel enorm gastvrij en de combinatie van deze twee zorgden voor een hele leuke sfeer. Ik heb foto’s gemaakt zodat jullie kunnen meegenieten van deze sfeer!De lobby van het hotel en de hotelkamers zelf hebben een erg huiselijke stijl. Je vindt er overal leuke schilderijtjes, kleedjes, oude televisies, verschillende soorten loungestoelen en nog veel meer. Veel hotels willen er voor zorgen dat de gasten zich thuis voelen, maar volgens de eigenaresse van het Townhouse Design Hotel is dat bijna niet mogelijk, want er is maar 1 plek je thuis; “Wél kun je ervoor zorgen dat de gasten zich op hun gemak voelen.” En dat vind ik heel goed gelukt! Bij binnenkomst krijg je een heerlijk stukje Limburgse vlaai (als het koud is in de winter een soepje) geserveerd op servies dat uit de omgeving van Maastricht komt. Het hotel heeft verschillende soorten serviezen bij elkaar gezocht in de omgeving en dat geeft een leuk effect met allemaal verschillende bordjes. Voor de stoelen waar je op zit en de tafel waar je aan eet geldt hetzelfde; die komen ook uit de buurt.


Bij het ontbijt kun je kiezen uit twee soorten: een gezond ‘healthy’ breakfast of een ‘lovely’ breakfast. Je kunt de ochtend ook beginnen met een glas bubbels! Ook bij het ontbijt zie je weer de verschillende soorten serviezen. Ik vond zelf de wand bij het ontbijt erg schattig met al die verschillende potjes en printjes. Er was van alles om uit te kiezen: broodjes, croissantjes, koffiebroodjes, vers fruit, ontbijtkoek, cornflakes, muesli, gebakken en gekookte eitjes, verse sapjes, koffie en zo kan ik nog wel even door gaan. Op de derde foto kun je zien dat de ontbijttafels niet zo breed en erg lang zijn. Hier heeft het hotel expres voor gekozen. Mensen die dichter bij elkaar zitten maken eerder contact met elkaar en hiermee zorgt het hotel voor een gezellig ontbijt. Veel leuker dan allemaal kleine, afgeschermde tafeltjes!


Voor wanneer je niet alleen wil slapen biedt het hotel de mogelijkheid om een goudvis te huren. Dat vind ik zelf een heel erg leuk idee. Het zijn die kleine dingetjes die het hotel zo leuk maken. Verder vind je bij de balie allerlei info over Maastricht en over uitstapjes in de stad. Het personeel stond ook altijd klaar om ons te helpen, of het nu ging om het hotel zelf of over de stad.

Ik heb de overnachting als erg plezierig ervaren; goed hotel met een hele leuke sfeer en top service! Mocht je bijvoorbeeld een weekendje naar Maastricht gaan dan is het zeker een aanrader. Het hotel bevindt zich ongeveer 5 minuutjes lopen vanaf het centraal station en dit is het precieze adres:

Townhouse Hotel Maastricht
St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “OVERNACHTEN IN HET TOWNHOUSE DESIGN HOTEL MAASTRICHT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.