Over Mij

Hoi, ik ben Jennie, 30 en woonachtig in het prachtige Amsterdam. Ik hou ervan om te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken.

Jenny

Mijn liefde voor reizen

Reizen is voor mij altijd al een passie geweest. Als kind hield ik al van vakanties en nieuwe plaatsen ontdekken. Later ontwikkelde ik een passie voor geschiedenis en cultuur en besloot ik een studie te volgen in internationale betrekkingen en geschiedenis.

Tijdens mijn studie heb ik veel gereisd naar verschillende landen en continenten en heb ik veel geleerd over de geschiedenis en cultuur van verschillende plaatsen. Dit heeft me gemotiveerd om nieuwe plaatsen te blijven ontdekken en te leren over andere culturen.

Mijn favoriete bestemmingen

Als travel nomad heb ik veel favoriete bestemmingen. In Nederland hou ik van het verkennen van Amsterdam. Ik vind het geweldig dat er zoveel te doen is in deze stad. Er zijn altijd nieuwe restaurants, musea en evenementen om te bezoeken.

Bovendien is het een prachtige stad om doorheen te wandelen. Buiten Nederland zijn mijn favoriete bestemmingen onder andere Scandinavië, Portugal, Frankrijk en Oostenrijk. Ik ben dol op de natuur, de cultuur en de mensen in deze landen.

Wonen in Amsterdam

Ik woon nu al enkele jaren in Amsterdam en vind het nog steeds een geweldige stad. Wat ik zo mooi vind aan Amsterdam is de prachtige grachten, de fietscultuur, de openheid van de mensen en de mix van oude en moderne architectuur.

Bovendien is het een stad waar altijd iets te doen is. Er zijn talloze restaurants, cafés en evenementen om te bezoeken, en er is altijd wel een nieuwe plek om te ontdekken. en met jullie te delen.

Mijn reiswensen

Er zijn nog zoveel plekken op de wereld die ik graag zou willen bezoeken. Bovenaan mijn lijst staan landen als Japan, Nieuw-Zeeland, Brazilië en Canada.

Ik ben vooral geïnteresseerd in de natuur, de cultuur en de geschiedenis van deze landen. Ik hoop dat ik in de toekomst de kans krijg om deze prachtige plaatsen te bezoeken.

Reizen is voor mij een manier om de wereld te ontdekken en nieuwe plaatsen te leren kennen. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen leven, wat hun geschiedenis en cultuur is en hoe ze zich verhouden tot de wereld om hen heen.

Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel meer prachtige plekken mag bezoeken en dat ik deze ervaringen kan delen met jullie.