Outfit: zomerjurkje met trui

Ik was mijn zomerkleding aan het bekijken en toen kwam ik dit jurkje tegen. Ik bedacht me dat ik het jammer vond dat ik het nog maar zo weinig heb gedragen sinds ik het heb gekocht. Daar moest verandering in komen! Zaterdag droeg ik hem met mijn crèmekleurige trui erover, gecombineerd met een panty en zwarte enkellaarsjes. Wat vind je ervan?

TruiC&A
JurkjeMango
TasVintage
Jas H&M
HorlogeFashionine


Een mega grote Jennie op je beeldscherm 😀

56 thoughts on “Outfit: zomerjurkje met trui”

  1. Ik vind de combinatie verrassend genoeg, leuk!
    Mooi zoals de laagjes overlopen en de kleuren passen ook goed bij elkaar.
    En mooie foto’s ook weer! 🙂

    Liefs,
    Linda

  2. Wat een leuke outfit, staat je echt heel leuk! Vind dat zelf ook altijd zo handig aan jurkjes: je trekt er een trui overheen aan en ineens is het net een rokje 🙂 Hartstikke multifunctioneel dus haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.