Outfit – Wit jurkje met kant en een kimono

Toen ik deze kimono zag was ik er al meteen helemaal gek op. Al die kimono’s met bloemen in honderden kleuren en franjes aan de mouwen gaan mij wat te ver, maar dit exemplaar is perfect. Heel leuk voor in de zomer maar door de kleuren ook prima te doen in de herfst! Ik heb hem ook meegenomen op vakantie zodat ik hem over mijn bikini kan dragen wanneer ik even wat te drinken ga halen. Super handig 🙂 Eigenlijk was ik meteen helemaal gek op alle items van deze look. Het jurkje ook.. zo schattig. En de tas.. echt een Jennie-kleur.

Jurkje – Yes or No
Kimono – New Look
Schoenen – Mango
Tas – Parfois
Kettingen – Revival London

look8_foto1look8_foto2look8_foto3look8_foto5look8_foto6look8_foto7
Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking metV&D

 

51 thoughts on “Outfit – Wit jurkje met kant en een kimono”

  1. Wat een leuke kimono! Ik wil er ook eentje, maar heb tot nu toe nog niet de perfecte in de winkels gevonden… Met franjes vind ik toch ook wel leuk 🙂 Die hakjes zijn ook heel leuk!

  2. Wauw wat een mooi jurkje, en ook de kimono is erg leuk. Vroeger had ik wel eens kleding van yes or no wist niet eens meer dat dat nog bestond, maar het is nog steeds leuk zo te zien! 🙂

  3. Alles aan deze outfit is echt pérfect, wauw! Die kimono is zo leuk! Ben al zo lang opzoek naar zo’n exemplaar, maar vind nergens één die me echt staat, zo jammer :(.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.