Outfit – Vier lagen over elkaar

Ik kon niet wachten om mijn nieuwe rokje aan te doen. Omdat het ijskoud was toen ik had afgesproken met Josie en Lauriëtte om deze foto’s te gaan maken, besloot ik de panty maar te compenseren met vier lagen aan bovenkleding: een hemdje, een dikke trui, een spijkerjasje en een jas over elkaar heen. Nu waren alleen mijn handen nog koud. Snel alle foto’s maken dus en daarna lekker de Coffee Company in om op te warmen met een grote kop koffie.

Ik deed gewoon maar snel wat dingen over elkaar heen en uiteindelijk vind ik het een hele leuke combi geworden! Jassen koop ik altijd wat groter zodat er een dikke trui onder kan en bij deze passen er dus zelfs een trui en een spijkerjasje onder. Ik hoor vaak dat spijkerjasjes meer voor in de zomer en lente zijn maar op deze manier kun je ze ook prima in de winter dragen!

Rokje – ZARA (hier)
Jas en tas – H&M
Spijkerjasje – Primark
Trui – Weekday
Schoenen – Isabel Marant

Shop deze outfit online:
[show_shopthepost_widget id=”524654″]

Outfit 2hOutfit 1aOutfit 2fOutfit 1dOutfit 2eOutfit 2g

45 thoughts on “Outfit – Vier lagen over elkaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.