OUTFIT VAN VANDAAG

Ik ben blij! Vanavond is de laatste avond – het zal waarschijnlijk wel weer nacht worden – dat ik aan school moet werken. Morgen om 12 uur ‘s middags is mijn laatste deadline. Daarna nog even een presentatie op vrijdag en dan ben ik ein-de-lijk klaar! De school regelt daarna een hele hoop pizza’s voor het hele eerste jaar als afsluiter en daarna ga ik lekker een weekend feesten: Extrema Outdoor en Fashionweek staan op de planning dit weekend 🙂 Ik ga naar de shows van Dorhout Mees en Tony Cohen op zondagavond, zie ik je daar? Of zie ik je dansend op Extrema?

top – New Look
tas – Versace via Spartoo schoenen
shorts – Nelly estradeur
sandaaltjes – ZARA
horloge – Fashionine.nl
ketting – ShopRucheJennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.