Outfit van vandaag + winnaar Hunkemöller pakket!

Hard work pays off: mijn Brandy Melville shorts passen weer! Ik had de shorts aan het begin van de zomer gekocht en toen paste het nog maar net. Aan het einde van de zomer paste ik er niet meer in.. wat baalde ik toen, dat weet ik nog goed. Nu, na anderhalve maand gezond eten en vier keer per week sporten, kan de knoop weer dicht! Ik was vanochtend chagrijnig omdat ik vroeg moest opstaan voor mijn tentamen maar toen ik erachter kwam dat de shorts weer passen was mijn stemming meteen omgeslagen. Met mijn shorts aan ging ik richting school voor het tentamen en die ging best goed! Vandaag draag ik trouwens ook mijn nieuwe shirtje van Saint Tropez: grijs met een zwart kanten doodshoofd er op. Vandaag dus nieuwe kleding, passende shortjes, een goed tentamen en ik ga zometeen de winnaar van de Hunkemöller winactie aan jullie bekendmaken (de naam staat onderaan deze post). Ik ben helemaal happy 🙂

BlouseMonki
ShirtSaint Tropez
Shorts Brandy Melville
Tas Primark
LaarsjesStylists Own
Horloge FashionineDe winnaar van het Hunkemöller pakketje is Imke M. gefeliciteerd!! Ik stuur je vanavond even een mailtje 🙂

52 thoughts on “Outfit van vandaag + winnaar Hunkemöller pakket!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.