OUTFIT VAN VANDAAG + OPBLAASKROKODIL!

Laatst tweette ik dat de zon waarschijnlijk nog even netjes aan het wachten was tot ik ook vakantie had en volgens mij heb ik gelijk gehad! Vanaf de dag dat ik niet meer naar school hoefde werd het ineens super goed weer, yes! Ik heb nog niet officieel vakantie, want ik hoor woensdag of ik mijn eindopdracht gehaald heb. Zo ja, dan heb ik vakantie en zo niet, dan zit ik nog aan mijn herkansing tot 29 juli.. Laten we hopen dat ik het gehaald heb want ik kan het echt niet meer opbrengen om nog meer aan school te doen! 
Vandaag draag ik deze outfit en verder zal ik veel in mijn bikini rondlopen want ik ga met mijn vriendin Lotte lekker zonnen en zwemmen bij de Kralingse plas. De opblaaskrokodil is weer ingepakt want dat ding is echt multifunctioneel. Ik kocht hem voor de lol bij de Action omdat ‘ie toch maar 3 euro was en het blijkt ook nog eens een goede hoofdsteun én jongensmagneet te zijn 🙂

Top H&M sale
ShortH&M
KettingShopRuche
Tas Vintage
EspadrillesZara
Horloge Fashionine.nl

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.