Outfit van vandaag: Britney Spears rokje en statement ketting

Dit is mijn outfit van vandaag! Vandaag ben ik vrij van school en ik blijf denk ik de hele dag binnen. Ik ga namelijk artikelen schrijven voor Fashionista.nl en ik moet nog een grote opdracht voor school afmaken. Ik ga zo hard mogelijk werken zodat ik hopelijk vanavond nog tijd over heb om te sporten. Al heb ik vandaag al een flinke work-out gehad: foto’s maken op deze manier is zwaar voor je arm! Ik draag mijn Britney Spears rokje (sinds mijn eerste artikel over dit rokje heb ik besloten om hem voortaan maar zo te noemen) van ZARA, een simpel grijs shirt van de New Look, mijn statement ketting van ZARA en mijn laarsjes van See By ChloΓ©. De laarsjes gaan dadelijk uit denk ik. Artikelen schrijven gaat fijner met mijn konijnensloffen aan πŸ˜€


41 thoughts on “Outfit van vandaag: Britney Spears rokje en statement ketting”

  1. Haha, wel leuk met die spiegel! Ik heb sinds kort een afstandsbediening voor mijn camera, dus ik kan zelf nu outfit foto’s maken als er niemand in de buurt is! Misschien een leuke tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.