OUTFIT VAN VANDAAG + ALL TIME LOW CONCERT VANAVOND!

Ken je dat? Dat je ‘s ochtends wakker wordt door de wekker, hem uitzet en vervolgens weer in slaap valt? Dat heb ik al heel vaak meegemaakt maar wat er vanochtend gebeurde nog nooit.. Ik had mijn wekker op 7:00 uur gezet en ik werd om 08:05 wakker. In de tussentijd had de wekker aan een stuk door gepiept maar ik heb een uur lang niets gehoord. Ik denk dat ik mijn slaap hard nodig had! Ik ben als een gek gaan douchen en aankleden en ik trok snel deze outfit uit mijn kast:
BlouseH&M
Jeans, sandalenZARA
Tas vintage
Horloge – Fashionine.nl
Toen ben ik naar school gaan racen en ik was gelukkig nog een beetje op tijd! Na school meteen de trein in gegaan naar Eindhoven en nu ben ik super snel deze post aan het schrijven en me aan het omkleden want over een kwartiertje vertrek ik naar Tilburg voor het concert van All Time Low! Toen ik een jaar of 14 was luisterde ik er non-stop naar. Hoewel ik er nu niet super vaak meer naar luister vind ik het wel erg leuk om er naartoe te gaan vanavond, omdat ik ‘toen ik jong was’ nooit de kans heb gekregen om te gaan. Nog even mijn haren krullen en dan spring ik gauw weer de trein in, misschien tot vanavond? 🙂

Mocht je het nog niet gelezen hebben: je kunt het horloge wat ik draag nu met 10% korting scoren bij Fashionine.nl. Gebruik daarvoor de code ‘JENNIE‘ bij het betalen! Je vindt het horloge hier.

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.