OUTFIT VAN VANDAAG

Yes, 30 graden vandaag! Ik ga vandaag enorm hard aan school werken, in de hoop mijn werk voor morgen ook af te hebben zodat ik naar het strand van Hoek van Holland kan. Nog geen korte broek voor mij dus helaas. Ik zit vandaag de hele dag op school achter m’n laptop en in school is het nog redelijk koel. Sowieso wil ik eerst even afwachten of er meer mensen met korte broeken zijn want in Rotterdam doen mensen nog niet zo snel een korte broek aan naar mijn idee! Nog 3,5 week school, moet lukken!

t-shirt – Hollister
jeans – ZARA
tas Versace via spartoo schoenen
schoenen Bristolketting onbekendhorloge Michael Kors
armband – WE


(Door: Jennie Gielen, foto’s: Kim Strigl)

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “OUTFIT VAN VANDAAG”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.