OUTFIT VAN GISTEREN

Gisteren ging ik de stad in voor een onderzoek voor mijn eindproject. We moeten een soort leenfietsen-systeem gaan ontwerpen, net als de OV-fiets, maar dan uitgebreider. Ik ben daarom gisteren de OV-fiets gaan testen om inspiratie op te doen voor mijn eigen fietsensysteem. Dit soort dingen vind ik leuk aan mijn studie. Je zit niet de hele dag achter de boeken –we hebben eigenlijk maar drie leertentamens gehad dit jaar, voor de rest alleen opdrachten en projecten- maar het kan zomaar zijn dat je de les uit gaat om dingen als dit te doen. Ik heb mensen gevolgd tijdens het doen van boodschappen, ik heb koelkasten geobserveerd, mensen geïnterviewd op straat tot ze boos werden, veel gefotografeerd, gefilmd, speurtochten gelopen, geknipt, geplakt, een fotoshoot op het strand gedaan (in de kou!) en misschien wel het leukste: chubby bunny gespeeld. Jep, deze opleiding past precies bij mij!

Ik heb gisteren weer een hele lading studiepunten binnen gekregen en ik heb te horen gekregen dat ik volgend jaar peercoach ga worden, super leuk! Wanneer je bij mijn opleiding in het eerste jaar zit heb je een mentor en een peercoach. De peercoach is een leerling uit de tweede klas die je gaat helpen met vanalles. Het eerste jaar HBO is natuurlijk wennen en het is fijn als je dan in contact kan komen met iemand die weet hoe het er aan toe gaat in het eerste jaar. Nu heb ik extra veel zin in volgend jaar! Ik krijg trouwens veel mails binnen van meiden die zich afvragen welke studie ik doe. Ik zit momenteel in jaar 1 van HBO Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool in Rotterdam. 

Top – River Island
JasjeVero Moda
JeansMango
Tas en espadrillesZARA
Ketting Jazzybellesshop
HorlogeMichael Kors

  
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.