Outfit: Topshop jas

Ik was helemaal vergeten dat ik deze jas had! Toen ik in New York was kocht ik hem bij de Topshop en daarna heb ik hem heel vaak gedragen. Gisteren deed ik hem weer eens aan en toen heb ik meteen weer een paar leuke combi’s er bij gemaakt. Dit is er eentje van 🙂 De volgende keer ga ik denk ik wel het shirt uit mijn broek halen want ik denk dat dat wat leuker staat, maar dat zag ik dus pas toen ik de foto’s op mijn computer zag. Ik vind het denk ik toch niet zo mooi vallen op deze manier. De kleuren vind ik wel echt leuk bij elkaar zo 🙂

Jas – Topshop
Donkerblauw T-shirtH&M
VestjePull&Bear
Jeans – H&M
SchoenenSee By Chloé
Horloge Michael Kors
Zebraprint armbandjeZARA
Ik kreeg dit kettinkje cadeau van Nicole van Bobini, echt mooi 🙂 Dankjewel Nicole!

Het kettinkje was tijdens het maken van de foto’s ineens gedraaid en toen kwam ik erachter dat ‘ie zo ook leuk is om te dragen! De ketting vind je hier.

54 thoughts on “Outfit: Topshop jas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.