Outfit – Streepjestop en crèmekleurig rokje

Mijn outfit van gisteren! Ik wilde deze rok eerst dragen met een simpele witte top maar toen ik dit voor de lol eens probeerde vond ik het er eigenlijk ook wel heel leuk uitzien. ‘s Middags heb ik deze outfit verruild voor eentje met shorts want ik ging longboarden met Mei Siu en Eline. En vandaag? Vandaag draag ik geen outfit. Ik breng de hele dag door in mijn bikini!

Top – H&M
Rok – Boetiekje in Turkije
Tas – Versace
Schoenen – Fred de la Bretonière (hier in de sale)
Ketting – Forever21 (hier online te vinden)
Horloge – Ernest

outfit_rok_gestreeptetop1 outfit_rok_gestreeptetop2 outfit_rok_gestreeptetop3 outfit_rok_gestreeptetop4 outfit_rok_gestreeptetop5 outfit_rok_gestreeptetop6 outfit_rok_gestreeptetop7

Ik heb een aantal items van deze outfit of look alikes ervan gevonden op webshops:
[show_shopthepost_widget id=”159674″]

46 thoughts on “Outfit – Streepjestop en crèmekleurig rokje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.